noodles volos banner

ΑΕ 2002-Ιωλκός 1-0

Από το ματς του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε να κερδίσει η ΑΕ 2002, όμως σήμερα ζευγάρωσε τις επιτυχίες της κόντρα στην Ιωλκό και πήρε βαθιά βαθμολογικά ανάσα ξεκαθαρίζοντας εν πολλοίς το τοπίο στην ουρά της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο αφού η Ιωλκός έμεινε πλέον 8 βαθμούς από την 11η θέση.

Το γκολ της νίκης για τους “ερυθρόλευκους” πέτυχε ο Κλίντον Κούρτι στο 70ό λεπτό. Η ομάδα του Θανάση Παχή είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες σε τετ-α-τετ στο δεύτερο μέρος με τους Παρίση, Κουλοχέρη και Στουμποβίκο που απέκρουσε σε όλες τις περιπτώσεις ο Πρέζας. Η Ιωλκός είχε στο πρώτο μέρος φάσεις για γκολ με τους Δημητρίου, Συμεωνίδη, ενώ ο Δημητρίου έχασε καλή ευκαιρία στο 89' όταν πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά τον έκοψε αμυντικός την τελευταία στιγμή πριν σουτάρει. Επίσης, όπως μας επισημάνθηκε, σε μια φάση στο α' ημίχρονο, ο Δημητρίου έφευγε μόνος στην αντεπίθεση με ελεύθερο πεδίο στο τερέν αλλά έβγαλε την μπάλα άουτ -fair play- καθώς αντίπαλος ήταν τραυματίας. Τέλος, δόθηκαν συγχαρητήρια για την άριστη διαιτησία.

Συνθέσεις:
ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Μπικοράρος, Τσιργής, Σταθόπουλος, Βέργος, Πότσκα (80' Μ. Φιλίππου), Κούρτι, Στουμποβίκος, Παρίσης (85' Γ. Φιλίππου), Κουβαράς (60' Κουλοχέρης).
Iωλκός: Πρέζας, Τόντα, Φέζο (81' Τσιμπανάκος), Λούμπαρδος, Στρούγγης, Δημητρίου, Συμεωνίδης, Καζδαρίδης, Τσιάμης (46' Κεφαλάς), Κοντορίζος, Λουίς (62' Πέργαντος)