noodles volos banner

Άθλος-Πρωτεσίλαος 0-0

Ισοπαλία χωρίς γκολ το ματς σήμερα στο Στάδιο “Αθ. Ραγάζος” του Αλμυρού ανάμεσα στον Άθλο και τον Πρωτεσίλαο. Ο αγώνας διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχόπτωσης και είχε λιγοστές καλές φάσεις. Σουτ του Καραδήμα εκτός μεγ. περιοχής έδιωξε δύσκολα ο Σχουλής σε κόρνερ, ενώ λίγο αργότερα σουτ του Μπέη από τη μικρή περιοχή έφυγε άουτ. Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 83ο λεπτό όταν από κόρνερ του Καραδήμα, ο Καμπουρίδης πήρε κεφαλιά που έδιωξε πάνω στη γραμμή του τέρματος ο Χασιώτης.
Για τον Πρωτεσίλαο, κορυφαία φάση στο 30ό λεπτό όταν ο Χρήστος Παναγιώτου σέντραρε και ο Γιάννης Παναγιώτου πήρε κεφαλιά από κοντά, που απέκρουσε ενστικτωδώς στη γωνία ο Γκόγκος. Με την ισοπαλία αυτή, ο Άθλος έφθασε στους 5 βαθμούς όσους έχει η Μακρινίτσα, ενώ υπολείπεται δύο του Αχιλλέα στην προσπάθεια του συνόλου του Βαγγέλη Επίσκοπου για την παραμονή στην Α' Κατηγορία.

Συνθέσεις:
Άθλος: Γκόγκος, Μπέης, Καμπουρίδης, Πλασταράς, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Δήμας, Επίσκοπος, Κακλιάς (66' Χρυσοστομίδης), Φωτιάδης (73' Αυγουλάς), Ξυνός (78' Κοντοβάς).
Πρωτεσίλαος: Σχουλής, Χασιώτης, Ακριβός (65' Λεϊμονής), Σιαμανίκος, Σαμουρδάνης, Μιχόπουλος (80' Βίτσος), Ζαφειρίου (80' Ν. Κόρκος), Θ. Κόρκος, Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν.