noodles volos banner

Σκόπελος-Απόλλων Καναλίων 3-0

Ακάθεκτη συνεχίζει η Σκόπελος. Σημείωσε απόψε πέμπτη νίκη σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καναλίων που κέρδισε 3-0 στο Στάδιο "Επαμ. Πετραλιάς" του νησού. Ύστερα από φάση διαρκείας στο 21ο λεπτό και προσπάθεια του Προκοπίου, ο Παντελής Χρυσοφός έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο Προκοπίου τρία λεπτά πριν βγει το πρώτο ημίχρονο ζευγάρωσε τα τέρματα για τους γηπεδούχους και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χισάι με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Για τον Απόλλωνα, δοκάρι είχε ο Καλαμίδας κι ευκαιρία ο Παπαπορφυρίου για να ισοφαρίσουν, ενώ οι νησιώτες του Γιάννη Γλύκου, που δεν φόρτσαραν όπως σε άλλα ματς, είχαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Η διοίκηση του Απόλλωνα ευχαρίστησε μέσω του Magnesiasports την αντίστοιχη της Σκοπέλου για την άψογη φιλοξενία.

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Ταλαδιανός, Μπακόπουλος, Στοιβαχτής, Καραγιώργος, Καραθανάσης, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός, Προκοπίου, Χισάι (75' Χρηστίνης), Συνοδινός (80' Νάστας), Σκιαθίτης (70' Παναγιώτου).
Απόλλων Καναλίων: Ζαμάνης, Γκάνιος (70' Παπαπαναγιώτου), Βαρσαμάς, Κουζιώκας. Παναγιωτάκης, Κερμελής, Γ. Καλαμίδας (75' Χρύσος), Βασιλείου, Τσιάντος (55' Γιαννακούρας), Παπαπορφυρίου, Ψαθάς.

Last modified onSunday, 02 November 2014 12:32