noodles volos banner

Άνθιμος Γαζής-Κένταυρος 2-0

Νίκη για τον Άνθιμο Γαζή κόντρα στον Κένταυρο με 2-0. Ο Θεοδώρου άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό και ο Κουτσουνίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 89ο έκανε το τελικό 2-0. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε οΣαμουρδάνης ενώ στη φάση αυτή ο Κένταυρος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Πότσκα για εξύβριση του διαιτητή Θεοχάρη από τον οποίον οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα για τα σφυρίγματά του. Ο Άνθιμος Γαζής είχε δοκάρι στο 70' με τον Λάσκο κι έχασε σωρεία ευκαιριών με τους Θεοδώρου-Γκουντινάκο για περισσότερα τέρματα και ευκολότερη επικράτηση, ενώ ο Κένταυρος απείλησε στο πρώτο μέρος με ένα σουτ του Παπαμαρκάκη και σουτ του Ντένις στο τέλος.

Συνθέσεις:
Άνθιμος Γαζής: Σαλαμουσάς, Πατρώνης, Κωστάκης, Κουτσουνίδης, Λάσκος, κουρτέσης, Τσιτσιρίκης (65' Θεοδωρόπουλος), Καρασώτος, Θεοδώρου (75' Σαμουρδάνης), Κατσαρός, Παλάσης (65' Γκουντινάκος).
Κένταυρος Νοτίου Πηλίου: Πότσκα, Λιάτζουρας, Εκταρίδης, Πανάρετος (60' Ροϊλός), Χουχονίκος (80' Πανούλας), Βαρσαμάς, Ντένις, Γώγος, Ανδρέου (70' Τσατσάνης), Μπογδανίδης, Παπαμαρκάκης.