noodles volos banner

Τάχος: "Κρατηθήκαμε στο παιχνίδι, ρισκάραμε και δικαιωθήκαμε"

Ευχαριστημένος, μέσω δηλώσεών του στο magnesiasports, έδειξε με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της Κυριακής, κόντρα στον Πύρασο εκτός έδρας (1-1), ο τεχνικός της Ακρόπολης Σέσκλου, Βαγγέλης Τάχος, που παράλληλα άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά, είπε τα εξής:

"Το καλοκαίρι αντιμετωπίσαμε τον Πύρασο σε φιλικό παιχνίδι κι είχαμε την πολυτέλεια, ουσιαστικά, να πάμε στην Αγχίαλο «διαβασμένοι» ενόψει πρωταθλήματος. Κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του, παίζαμε με τον πρωτοπόρο, απέναντι σε μία ομάδα που πέρσι αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική και θεωρώ πως συμπεριφερθήκαμε σωστά. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, τον αφήσαμε να έχει την πρωτοβουλία και να βγει ψηλά, προκειμένου να «χτυπήσουμε» στην αντεπίθεση, κλείνοντας παράλληλα τους δικούς μας χώρους με καλά τρεξίματα. Στο πρώτο ημίχρονο, απειληθήκαμε μόνο από στατικές φάσεις και δεν μπορώ να θυμηθώ κλασική στιγμή του Πυράσου. Στην επανάληψη, ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, είχε την υπεροχή, καθώς μας στοίχισε πολύ εμάς ο τραυματισμός του Χάνου κοντά στο 60’. Παρ’ όλα αυτά, κρατήσαμε, αντιδράσαμε, ρισκάραμε και στο τέλος ανταμειφθήκαμε με το τέρμα του Τσουκάλη.

Η ομάδα έχει «μέταλλο», πιστεύουμε πάρα πολύ στους ποδοσφαιριστές μας και τους κοιτάμε όλους στα μάτια, δεν κάνουμε εξαιρέσεις για κανέναν αντίπαλο. Δείχνουμε ποιότητα, αντίδραση και προσωπικότητα, στα πρώτα επίσημα παιχνίδια μας. Ευχαριστούμε την ομάδα του Πυράσου για τη φιλοξενία, ήταν άριστη. Κοιτάμε τη συνέχεια και το παιχνίδι κόντρα στον Αίαντα, στο οποίο οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί, να κοιτάμε ξεχωριστά κάθε αναμέτρηση και να είμαστε κοντά στην κορυφή μέχρι το τέλος. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Αν δεν προσέξουμε, θα μας κοστίσει".

Τέλος, σχολίασε τη διαιτησία της αναμέτρησης που πέρασε, λέγοντας:

"Προσωπικά, είχα παράπονα από τον διαιτητή Τασιόπουλο για το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν καταλόγισε σε ανατροπή του Παγώνη εντός περιοχής στο δεύτερο μέρος. Ήταν πέναλτι, είμαι σίγουρος και νομίζω πως και η αντίδραση των ανθρώπων που παρακολούθησαν το ματς, το έδειχνε. Παράλληλα, μας φόρτωσε με πολλές κάρτες. Μόνο για διαμαρτυρίες ποδοσφαιριστών μας, έδειξε τέσσερις κίτρινες. Αλλά, κυρίως ο μη καταλογισμός του πέναλτι θεωρώ πως ήταν φάση καθοριστική για την τελική έκβαση του αγώνα.".

Last modified onTuesday, 18 October 2016 14:35