noodles volos banner

Αρσένος: "Στο τέλος θα δικαιωθούμε για την προσπάθειά μας"

Δεν ανησυχεί τον προπονητή του Πυράσου, Στέλιο Αρσένο, η εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας του, κόντρα στην Ακρόπολη Σέσκλου (1-1), κοιτώντας με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την Ακρόπολη στην Αγχίαλο την περασμένη Κυριακή:

«Εννοείται πως αυτή η ισοπαλία δε θα έλεγα ότι μας πάει πίσω. Η ομάδα δουλεύει σωστά σε όλους τους τομείς, αποδίδει σωστό ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα που ήρθε, οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, ειδικά στο δεύτερο μέρος, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε ως στόχο, καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, να «κόψει» τον ρυθμό μας και σε μία φάση που δημιούργησε, έκανε το γκολ της ισοφάρισης. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι νωρίς ακόμα, δεν μπορούμε να μιλάμε από τώρα για πρωταθλητές. Ο δρόμος είναι μακρύς. Να δώσω συγχαρητήρια και να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Βαγγέλη Τάχο, έδειξαν μαχητικότητα και μπράβο τους».

Για το παιχνίδι με τον Διαγόρα που έρχεται στο Στεφανοβίκειο:

 «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως όλα στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Η ομάδα μου κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια και πιστεύω πως στο τέλος θα δικαιωθεί. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο προς στιγμήν».

Last modified onTuesday, 18 October 2016 14:29