noodles volos banner

Οι δηλώσεις των προπονητών μετά τον πρώτο τελικό

Οι προπονητές του τελικού, Γιάννης Φασουράκης και Λευτέρης Καλογήρου συμφώνησαν πως ο αέρας και ο κακός αγωνιστικός χώρος επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.

Ο προπονητής του Ηρακλή Βόλου ανέφερε: “Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο του τελικού, το παιχνίδι λόγω αέρα και του κακού αγωνιστικού χώρου δεν είχε ποιότητα. Πιστεύω ότι είχαμε από ένα ημίχρονο, το πρώτο ο αντίπαλος, το δεύτερο εμείς. Ο Αλμυρός δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο, εμείς πετύχαμε το γκολ στην επανάληψη και είχαμε μερικές καλές ευκαιρίες και για άλλο τέρμα. Γενικά πάντως δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο. Το δεύτερο παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικό. Θα είναι πιο καλό το γήπεδο, δεν πρέπει να υποτιμάς την καρδιά του πρωταθλητή, εμείς πάμε προσγειωμένοι να χτυπήσουμε το παιχνίδι για να ολοκληρώσουμε το στόχο μας”.

Από την άλλη, ο τεχνικός του ΓΣ Αλμυρού σχολίασε: “Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Ηρακλή να δώσουν ζωή στο γήπεδο αφιερώνοντας χρόνο και χρήμα για να το φτιάξουν, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν απαράδεκτη για τελικό πρωταθλήματος. Και δεν μπορεί να προκύψει πρωταθλητής από ένα τέτοιο γήπεδο. Αδικεί και τους παίκτες του Ηρακλή αυτός ο αγωνιστικός χώρος. Θεωρώ ότι είχαμε την κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε φάσεις και δοκάρι για να κάνουμε το γκολ. Στο δεύτερο ο αέρας ήταν υπέρ του Ηρακλή και χωρίς να κινδυνεύσουμε ιδιαίτερα, με ένα στημένο δεχθήκαμε το γκολ. Τώρα κοιτάμε το δεύτερο ημίχρονο του τελικού στον Αλμυρό, στην έδρα μας να ανατρέψουμε την κατάσταση όπως το κάναμε πέρυσι”.