noodles volos banner

Τα στατιστικά του Ηρακλή Βόλου

Ο Ηρακλής ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν κλείνοντας από νωρίς ηχηρές μεταγραφές με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στον 1ο όμιλο. Για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν παρέμεινε ο Γιάννης Φασουράκης στην τεχνική ηγεσία, αποκτήθηκαν πολλές έμπειρες μονάδες αλλά κι αρκετοί νεαροί, αλλάζοντας εξ ολοκλήρου το ρόστερ σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως η διοίκηση ανέλαβε τη διαχείριση του γηπέδου στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο και έτσι, οι “κυανόλευκοι” είχαν πλέον τη δική τους έδρα (όπου σημείωσαν έντεκα νίκες σε ισάριθμα ματς).

Η σεζόν ξεκίνησε με αποκλεισμό στο Κύπελλο, ενώ αναφορικά με το πρωτάθλημα στον πρώτο γύρο ο Ηρακλής είχε μία απώλεια μετά από κάθε δύο νίκες. Κέρδισε τα δύο πρώτα ματς, έχασε στο ντέρμπι με την ΑΕ Διμηνίου, συνέχισε με άλλα δύο τρίποντα, έφερε το 1-1 στον Σαρακηνό, δύο ακόμη νίκες και μετά ήττα στη Σκιάθο. Ύστερα από τη 10η αγωνιστική, είχε εννιά αγώνες που δεν δέχθηκε τέρμα (οκτώ νίκες-μία ισοπαλία) κι εδραιώθηκε στην πρώτη θέση. Οι νίκες στο Βασδέκειο με ΑΕ Διμηνίου και Σαρακηνό (με σκορ 2-0) έδωσαν τον πρώτο λόγο στην ομάδα του Φασουράκη για την κορυφή, το 2-2 με τον Θησέα δεν ήταν καθοριστικό καθώς μία αγωνιστική πριν το φινάλε, κερδίζοντας τη Σκιάθο, ο Ηρακλής εξασφάλισε την παρουσία του στο μεγάλο τελικό της Α' Τοπικής Κατηγορίας.
Αναφορικά με τα νούμερα, ο Ηρακλής σημείωσε 17 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες, με γκολ 57-13. Ήταν καλύτερος σε όλα στον 1ο όμιλο: η ομάδα με τις περισσότερες νίκες, με τις λιγότερες ήττες, με τα περισσότερο γκολ υπέρ του και τα λιγότερα κατά. Εντός έδρας είχε 11 νίκες σε 11 ματς με γκολ 27-2, εκτός έδρας είχε 6 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες με γκολ 30-11. Δέκα παίκτες βρήκαν δίχτυα κι αυτοί είναι οι: Τσελεπής 16, Νούσιας 9, Μόσιος 8, Αραμπατζής 7, Τσουκάλης 7, Μοράλες 4, Τζήμας 2, Ψαρόμπας, Κοντοβάς, Θάνος από 1.
Δείτε παρακάτω τις συμμετοχές ανά αγώνα για τους 32 παίκτες που χρισημοποιήθηκαν (στην πρώτη γραμμή, το κάθε νούμερο αντιστοιχεί στην αγωνιστική) όπως τα κατέγραψε το magnesiasports (για μεγέθυνση πατήστε στην εικόνα στο τέλος της ανάρτησης), τα αποτελέσματα και τους σκόρερ:

IRASTATS

apsk

Φ.Γ.

Last modified onTuesday, 19 April 2016 09:59