noodles volos banner

Διαγόρας-Μυρμιδόνες 0-0

Σκόνταψε ο Διαγόρας στο γήπεδό του με αντίπαλο τους Μυρμιδόνες, καθώς έμεινε στο 0-0. Ο Κάρρος είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος όταν στο 22' σούταρε άουτ και στο 30' είδε την προσπάθειά του με κατεύθυνση προς το τέρμα, να χτυπάει στο κεφάλι αμυντικού. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις φάσεις τους σε γκολ. Δύο φορές ο Γκοντόλος, οι Κάρρος, Κ. Καραπλιάγκος, Σπ. Καραπλιάγκος είχαν ευκαιρίες, δύο καλά σουτ του Ρενάτο μέσα από την περιοχή έφυγαν ελάχιστα άουτ.
Να αναφέρουμε ότι στο 70ό λεπτό μπήκε αλλαγή ο Ξανθάς και πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, με αποτέλεσμα ο Βουραζέρης από τερματοφύλακας να γίνει επιθετικός, ενώ και για τους Μυρμιδόνες, ο γκολκίπερ Τσιώτρας χρησιμοποιήθηκε σε άλλη θέση. Σπάνιο φαινόμενο και οι δύο ομάδες να έχουν από δύο τερματοφύλακες στην ενδεκάδα, έναν στην εστία και έναν μέσα!

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Κ. Καραπλιάγκος, Πρασσάς, Χολέβας, Σπ. Καραπλιάγκος, Μπόλκας (46' Γκοντόλος), Καραμανλής (46' Γαλογαύρος), Κάρρος (70' Ξανθάς), Γιώργης, Ρενάτο.
Μυρμιδόνες: Γώγος, Τσιάτσιος, Ακριβός, Κοντοβάς, Βέργας, Π. Μπούρχας, Δ. Μπούρχας, Ξαφάς, Πιπινής (80' Χορταργιάς), Ζαφειρίου (75' Ευάγγ. Κουτσούμπας), Ευστ. Μάντζαρης (85' Τσιώτρας).