noodles volos banner

Αίας-Απόλλων 1-0

Ο Αίας στην έδρα του παρουσιάζεται πολύ δυνατός, επικράτησε του Απόλλωνα και έφθασε στους 36 βαθμούς, προσπερνώντας έτσι τον Πρωτεσίλαο με τον οποίον αναμετράται την προσεχή εβδομάδα. Ο Θανάσης Κατσαβριάς χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Στέκα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 60ό λεπτό. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ των Αθ. Κ. Κωστούλα, Μπιρτσάι, Γαρυφάλλου, Αθ. Κ. Κωστούλα, ενώ για την ομάδα των Καναλίων δύο δοκάρια, με τον Βασιλείου στο 25' και με φάουλ του Κόκκαλη στο 93', ακυρωθέν γκολ στο 30' από τον Τσιουρή (για οφσάιντ, εκφράστηκαν διαμαρτυρίες), φάσεις με σουτ του Τσιουρή που χτύπησε η μπάλα σε σώματα, σουτ του Πέτση που απέκρουσε ο Λαγός και στο δεύτερο ημίχρονο ο Καλαμίδας αστόιχησε στο 55' σε τετ-α-τετ.

Συνθέσεις:
Αίας: Λαγός, Μπούρας, Κοντογεωργάκης, Παπανικολόπουλος, Χουλιαράς, Μαλλιαρός (70' Γαρυφάλλου), Μπιρτσάι, Αθ. Κ. Κωστούλας, Κατσαβριάς, Αθ. Αθ. Κωστούλας (90' Γελές), Κουτσιανίτης.
Απόλλων Καναλίων: Μουράβας, Παπαπορφυρίου (80' Λαρίσης), Πολυχρόνου, Καρπούζας, Φώτου, Ψήφος, Κόκκαλης, Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης, Δ. Καλαμίδας (60' Σιφνιώτης).