noodles volos banner

Σαρακηνός-Πανιώνιος 1-0

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Σαρακηνός έφθασε σε ακόμη μία νίκη που τον κρατάει “ζωντανό” στη μάχη της κορυφής κι ενώ ακολουθεί το ντέρμπι στο Διμήνι. Το γκολ σημειώθηκε στο 60ό λεπτό από τον Κωνσταντάκο, ύστερα από σέντρα του Ρουκά.
Για την ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου, στο πρώτο ημίχρονο, ο Βαΐτσης είχε πλασέ από καλή θέση άουτ, ο Κωνσταντάκος σουτ εκτός μεγάλης περιοχής πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ σε τετ-α-τετ ο Σουάρες νικήθηκε από τον γκολκίπερ και πλασέ του Καρακώστα ήταν άστοχο. Στο δεύτερο ημίχρονο σουτ του Βαΐτση από το ύψος του πέναλτι βρήκε σε ετοιμότητα τον Καγιάννη, κεφαλιά του ίδιου παίκτη έφυγε άουτ. Για τον Πανιώνιο, στο 25' σουτ του Φώτου πέντε μέτρα έξω την περιοχή εξουδετέρωσε με τα πόδια σε κόρνερ ο Γράντας. Μετά την εκτέλεσή του, σουτ του Δημητρίου έβγαλε ο έμπειρος γκολκίπερ και μετά απομάκρυνε πριν προλάβει ο Πέτσης να κάνει την κεφαλιά. Στο τελευταίο τέταρτο οι άλλες φάσεις των φιλοξενουμένων: δύο κεφαλιές του Μπασδάνη έδιωξαν αμυντικοί, η πρώτη πήγαινε προς τα δίχτυα, η άλλη ήταν πάσα για τον Καραγιώργο, ενώ σουτ του Δημητρίου λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Γράντας, Ρουκάς, Στεργιόπουλος, Ιωάννου, Ράπτης (37' λ.τρ. Φουρκιώτης), Μαλεσάγκος, Καρακώστας, Σουάρες (70' Παπάζογλου), Κωνσταντάκος, Τανάγιας, Βαΐτσης.
Πανιώνιος: Καγιάννης, Νικούδης (67' Γιαννούκος), Μαρούφ, Καρακώστας, Μοσχούδης (55' Καραγιώργος), Καλατζής, Δημητρίου, Κ. Μπασδάνης, Πέτσης (50' Παπαστεργίου), Φώτου, Μπαρμπούτας.