noodles volos banner

ΑΕ 2002-Άρης 0-3

Στα μισά παιχνίδια με τον Νίκο Αθανασιάδη στο πάγκο του, ο Άρης έχει κερδίσει και ο νεαρός τεχνικός στην πρώτη του προπονητική θητεία, τα καταφέρνει πολύ καλά. Οι “κιτρινόμαυροι” σημείωσαν σήμερα τρίτο στη σειρά τρίποντο, με 3-0 στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου Νηλείας. Το 0-1 στο 5ο λεπτό με σουτ του Ίμπρα σε τετ-α-τετ ύστερα από πάσα του Πετρόπουλου, το 0-2 με εύστοχο πέναλτι στο 75' του Στραβέλα (που υποδείχθηκε σε χέρι σε σουτ του Ακτσιαλή) και το 0-3 στις καθυστερήσεις ήταν αυτογκόλ του Δήμου ύστερα από σέντρα-σουτ του Ασημάκη.
Η ΑΕ 2002 είδε τις περισσότερες τελικές της προσπάθειες να σταματάνε στον γκολκίπερ Ζήγρα: στο 2ο λεπτό απέκρουσε με τα πόδια σουτ του Τζοβάρα, στο 23' ο επιθετικός των “ερυθρολεύκων” είχε σουτ από τη μικρή περιοχή που πέρασε άουτ, στο 24' και στο 77' ο Στουμποβίκος, στο 50' ο Παρίσης είδαν τον αντίπαλο γκολκίπερ να εξουδετερώνει τα σουτ τους, όπως και δύο καλές φάσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο με εκφραστή τον Στουμποβίκο. Επίσης, γκολ του Βέργου ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ (χέρι) στο 19'. Από πλευράς Άρη, επισημάνθηκε πως οι Ίμπρα, Πετρόπουλος, Θεοδοσιάδης, Γκατζούνας είχαν ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος και οι Ακτσιαλής, Πετρόπουλος στην επανάληψη για να σκοράρουν νωρίτερα το δεύτερο τέρμα.

Συνθέσεις:
ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Δήμου, Παπαϊωάννου (46' λ.τρ. Βούλγαρης), Βέργος, Λάμπρου, Στουμποβίκος, Σταθόπουλος, Μεϊντής, Τζοβάρας, Παρίσης.
Άρης: Ζήγρας, Γκατζούνας (77' Ασημάκης), Μυλωνάς, Γκίνης, Τσιαντής, Θεοδοσιάδης, Πετρόπουλος, Παπαγιαννόπουλος (80' Νινιζόπουλος), Στραβέλας, Ακτσιαλής, Ίμπρα (70' Γκοτζόπουλος).