noodles volos banner

Αστέρας Ριζομύλου-Άθλος 2-1

Με 2-1 επικράτησε ο Αστέρας Ριζομύλου του Άθλου σε ένα κακό γήπεδο, ιδιαίτερα βαρύ από τη βροχή. Οι γηπεδούχοι του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, είχαν κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο φινάλε.

Στο 16’ κεφαλιά του Μυλωνά έβγαλε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Άθλου. Στο 22’ πλασέ του Μαγγιώρου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 32’ και πάλι ο γκολκίπερ του Άθλου είπε «όχι στον Μυλωνά. Στο 52’ τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μυλωνά. Ο Ρέβης έκανε το κόρνερ και ο αντίπαλος αμυντικός σταμάτησε την μπάλα σαν τερματοφύλακας με τα χέρια. Έτσι ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Μυλωνάς αυτή τη φορά δεν λάθεψε απέναντι στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Στο 66’ ο Ξέρας μετά από μπαλιά του Καραμανιώλα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Ευκαιρία για το τρίτο γκολ χάθηκε στο 82’ όταν ο Νούσιας πήγε να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα που βγήκε από την εστία του, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι.

Στο 90ό λεπτό το τελικό 2-1 με ωραίο τέρμα του Χρυσοστομίδη που ολοκλήρωσε με φαλτσαριστό πλασέ την ατομική του ενέργεια. Ο ίδιος παίκτης στο 74' είχε δοκάρι, ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, είχε κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ. Στο 43' ο Καμπουρίδης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο διαιτητής δεν είχε σφυρίξει για να εκτελέσει το φάουλ ο Αυγουλάς που δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Από τον Άθλο, επισημάνθηκε πως η διαιτησία ήταν καλή και η φιλοξενία άριστη από τους ανθρώπους του Αστέρα.

Συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ:
Κουβελάς, Καραλόπουλος, Μπατσικώστας (46’ Γάρος), Λουφόπουλος, Καλαμπαλίκης (65’ Ξέρας), Παπαγιαννόπουλος, Ρέβης, Περιβολιώτης, Μαγγιώρος (56’ Καραμανιώλας), Νούσιας, Μυλωνάς.
ΑΘΛΟΣ: Γκόγκος, Μπέης, Δημόπουλος, Πλασταράς, Κουτρογιάννης, Αυγουλάς (82' Δάρας), Δήμας, Επίσκοπος (77' Σχουλής), Χρυσοστομίδης, Φωτιάδης, Καμπουρίδης (69' Κοντοβάς).

 

Last modified onSunday, 22 March 2015 19:35