noodles volos banner

Καρέ τερμάτων για τον Σκέμπι

Εύκολο πέρασμα για τη Σκιάθο από την έδρα του Ηρακλή με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Σκέμπι που σημείωσε όλα τα τέρματα της ομάδας του, επίτευγμα (καρέ γκολ) που πέτυχε για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Το ματς παραλίγο να αρχίσει με γκολ για τον Ηρακλή καθώς στο 17ο δευτερόλεπτο, ο Βουρδάκης βγήκε στην πλάτη της άμυνας, τετ-α-τετ με τον Νικολαΐδη αλλά δεν έπιασε το σουτ «γεμάτο» κι έφυγε άουτ. Στο 13ο λεπτό το 0-1. Ο Αραμπατζής πέρασε ωραία κάθετη πάσα, ο Σκέμπι «τσίμπησε» την μπάλα προ του Αρβανίτη και την έσπρωξε στα δίχτυα σε άδεια εστία. Δύο λεπτά αργότερα, ο γκολκίπερ του Ηρακλή απέκρουσε πλασέ σε τετ-α-τετ του Ντερβίσι, ενώ στο 24’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με ωραίο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Κουτσιαρή που εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Σκιάθου.

Δύο σουτ του Σκέμπι στο 30ό λεπτό δεν είχαν στόχο (το πρώτο κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, το δεύτερο το μπλόκαρε ο Αρβανίτης), ενώ ο Ηρακλής έχασε καλή ευκαιρία στο 32’. Ο Τσαντόπουλος έβγαλε καταπληκτική πάσα για τον Βουρδάκη, αλλά αυτός στην πλάτη της άμυνας δεν είχε καλό τελείωμα.
Σουτ του Ν. Μιαρίτη από καλή θέση έφυγε άουτ, για να «καθαρίσουν» το ματς οι νησιώτες προς το φινάλε του πρώτου μέρους. Από ασίστ του Γκάγκα, ο Σκέμπι με γυριστό σουτ στην κίνηση έκανε το 0-2 στο 41’ και στις καθυστερήσεις, το 0-3 σε τετ-α-τετ ύστερα από πάσα-«πάρε βάλε» του Ντερβίσι.
Στο 57’ ο Τσαντόπουλος είχε δυνατό ευθύβολο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, ο Νικολαΐδης δεν απέκρουσε σωστά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα έσπασε στο έδαφος, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να διαμαρτύρονται για γκολ θεωρώντας ότι πέρασε τη γραμμή του τέρματος.
Ο Τουρναβίτης στο 65’ δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει μιας και ο Δ. Μαραγγός του έβαλε την κόντρα, ενώ στο 68’ ο Σκέμπι πέτυχε πολύ ωραίο τέρμα. Έγινε κάτοχος της μπάλας περίπου πέντε μέτρα εκτός μεγάλης περιοχής, την πέρασε κάτω από τα πόδια αντιπάλου και σούταρε δυνατά και ψηλοκρεμαστά, ολοκληρώνοντας το καρέ των γκολ λίγο πριν γίνει αλλαγή.
Η Σκιάθος είχε και δύο δοκάρια, στο 80’ σε σουτ του Ζάνη από πλάγια θέση και στο 86’ σε σουτ του Δ. Μιαρίτη που βρήκε και στο πόδι του Ψαρόμπα.
Με τη νίκη τους αυτή, οι Σκιαθίτες διατήρησαν το +4 από την ΑΕ Διμηνίου τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη και παίζουν τους κόπους όλης της χρονιάς το επόμενο Σάββατο στην έδρα του Σαρακηνού (την Τετάρτη έχουν ρεπό στην εμβόλιμη).

Συνθέσεις:
Ηρακλής: Αρβανίτης, Δ. Μαραγγός (76’ Τζιόλας), Μαστροπαναγιώτης, Μπαρέκας, Μόκιας (46’ Κίτσιος), Ψαρόμπας, Βουρδάκης, Τσαντόπουλος, Σοροβόλας, Τσατσαρώνης, Κουτσιαρής (55’ Σιαμέτης).
Σκιάθος: Νικολαϊδης, Ασλάνογλου, Δ. Μιαρίτης, Καμπουρέλης, Κανταράκιας, Γκίνης (62’ Τουρναβίτης), Ν. Μιαρίτης (72’ Ζάνης), Γκάγκας, Σκέμπι (70’ Φερετζέλης), Αραμπατζής, Ντερβίσι.

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ