noodles volos banner

Θησέας-Ηρακλής 0-1

Εντός έδρας γκέλα με ήττα για τον Θησέα που αφήνει τους "πράσινους" έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή. Ο Ηρακλής πανηγύρισε μεγάλο διπλό στο γήπεδο των Κάτω Λεχωνίων σπάζοντας το απόλυτο των βαθμών που είχε η ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου ως γηπεδούχος. Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 68ο λεπτό. Ο Γεωργιάδης έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και σούταρε, ο Κουτσιρίμπας απέκρουσε και στην επαναφορά, ο Βουρδάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Για τον Θησέα, που εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Αθηναίου, αποβλήθηκε στο 70' ο Κόκκας για εξύβριση με απευθείας κόκκινη κάρτα. Χάθηκαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Κόκκα, Δανιλόπουλο, ενώ στην επανάληψη οι δύο καλύτερες στιγμές ήταν στο 47ο λεπτό με τον Μούτο από πολύ κοντά να μην μπορεί να σκοράρει και στο 60' κεφαλιά του Χάνου που έδιωξε ο Μαστροπαναγιώτης πάνω στη γραμμή.

Συνθέσεις:
Θησέας: Κουτσιρίμπας, Καράτσαλος, Μούτος, Φασούλας, Ταυρής, Σούδης (70' Καψάλης), Δανιλόπουλος (75' Σιδηρόπουλος), Χάνος, Βαλωτής, Κόκκας, Παλάσης (46' Ισά).
Ηρακλής Βόλου: Υφαντής, Τσαντόπουλος, Δ. Μαραγκός, Μπαρέκας, Μόκιας, Ψαρόμπας (60' λ.τρ. Σινάνης), Βουρδάκης (87' Γιαννούκος), Σαμαράς, Κίτσος, Γεωργιάδης, Μαστροπαναγιώτης (85' Σιαμέτης).