noodles volos banner

Πανιώνιος-ΑΕ Διμηνίου 0-1

Δύσκολη νίκη σήμερα για την ΑΕ Διμηνίου από την έδρα του Πανιωνίου. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν έπιασαν καλή απόδοση, κατάφεραν όμως να κρατήσουν το γρήγορο γκολ που πέτυχαν και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το τέρμα σημειώθηκε στο 11ο λεπτό με αριστερό πλασέ του Μιχάλη Τσουκάλη μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ...ξαπόστασε για λίγο αφού μπορεί να μην βρήκε δίχτυα στην εμβόλιμη της Τετάρτης μετά το σερί των πέντε αγωνιστικών, αλλά ήταν σήμερα αυτός που χάρισε τη νίκη στην ΑΕ Διμηνίου.

Για να φθάσει στο τρίποντο η ΑΕΔ χρειάστηκε την απόκρουση του Κοντογιάννη σε σουτ του Φώτου στο 58', με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ αφού βρήκε μετά τα χέρια του γκολκίκερ και στη συμβολή των δοκών, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο τελευταίο τρίλεπτο, με τον Πέτση να σουτάρει άουτ σε τετ-α-τετ, τον Λυρίτση από πλεονεκτική θέση να μην βρίσκει καλά την μπάλα και τον Σκουφογιάννη να πιάνει κεφαλιά από κοντά αλλά να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Καγιάννης, Γ. Αθ. Μπασδάνης, Κωστούλας, Γ. Φώτου, Σκουφογιάννης, Γκριναφίδης (65' Αρβανίτης), Ανγκόλι (83' Βαΐτσης), Κ. Μπασδάνης, Πέτσης, Λυρίτσης, Νικούδης.
AΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Μοράλες, Βητόπουλος (46' Χονδρός), Αναστασίου, Μαυρίδης, Τανάγιας, Τσουκάλης, Ανατολής (71' Σαμαράς), Κανδήλας (50' Χρυσανθόπουλος), Αξιώτης.