noodles volos banner

Άρης-ΑΕ 2002 3-1

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη Μελισσατίκων ύστερα από πέντε αγωνιστικές. Οι "κιτρινόμαυροι" επιβλήθηκαν 3-1 της ΑΕ 2002 φθάνοντας στο έκτο τους τρίποντο τη φετινή σεζόν. Το σκορ άνοιξε στο 20ό λεπτό ο Μπαρμπούτας με ατομική ενέργεια, το 2-0 από τον Γκατζούνα με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής δέκα λεπτά αργότερα και το 3-0 από τον Τσίρο στο 70' με σουτ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Παρίση λίγο πριν το τέλος.
Για τον Άρη που παρατάχθηκε με οκτώ “μικρούς”, ντεμπούτο έκανε ο νεοαποκτηθείς Μαγιόγλου, ενώ επανήλθαν στην αγωνιστική δράση Τσουκαλάς και Τσίρος -ο τελευταίος με γκολ-, για την ΑΕ 2002 είχαμε την επανεμφάνιση του Όθωνα Κόρμπα, ενός παίκτη με πολυετή προσφορά στο σύλλογο και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Συνθέσεις:
Άρης Μελισσατίκων: Κουρίτας, Καρακάσης, Γκοτζόπουλος, Μαγιόγλου, Γεωργούλας, Τσιαντής, Ίμπρα (75' Γούλας), Τσουκαλάς (46' Στραβέλας), Τσελεπής (60' Τσίρος), Μπαρμπούτας, Γκατζούνας.
AE 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Μπικοράρος (46' Κούρτι), Σταθόπουλος, Κόρμπας, Βέργος, Μεϊντής (80' Τζοβάρας), Πολυχρόνου, Κουβαράς (46' Πότσκα), Στουμποβίκος, Παρίσης.