noodles volos banner

Ηρακλής-Ιωλκός 1-0

Τρίποντο στις καθυστερήσεις για τον Ηρακλή! Χρυσός σκόρερ ο Σαμαράς στο 94ο λεπτό όταν σε φάση διαρκείας στη μεγάλη περιοχή της Ιωλκού, βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια κι από κοντά, την έστειλε στα δίχτυα.
Για τον Ηρακλή, στο πρώτο μέρος καλές στιγμές με εξ επαφής σουτ του Βουρδάκη που έφυγε άουτ, χαμένο τετ-α-τετ του Σιαμέτη από πάσα του Λεβέντη στο 10ο λεπτό, μακρινό άστοχο σουτ του Βουρδάκη και σουτ του Γεωργιάδη από πλάγια θέση που πέρασε παράλληλα με το τέρμα, ενώ στην επανάληψη οι "κυανόλευκοι" προσπάθησαν για το γκολ αλλά δεν είχαν ουσία στην τελική μεταβίβαση. Για την Ιωλκό, που έχασε τέταρτη φορά βαθμό ή βαθμούς από το 88ο λεπτό μέχρι τις καθυστερήσεις, ο Ρουμπάτης είχε δύο καλές ευκαιρίες σε φάσεις τετ-α-τετ στο τελευταίο δεκάλεπτο, στη μία έστειλε την μπάλα άουτ και στην άλλη απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ.
Τέλος, στο ματς για τον Ηρακλή έπαιξαν και οι τρεις μεταγραφές (Τσαντόπουλος, Δ. Μαραγκός, Μπααρέκας), για την Ιωλκό βασικός ο Στρούγγης και αλλαγή ο Κούτσικος που είναι νέα πρόσωπα στους "ερυθρόλευκους".

Συνθέσεις:
Ηρακλής Βόλου: Κορέντης, Σαμαράς, Μαστροπαναγιώτης, Τζιόλας (70' Δ. Μαραγκός), Μόκιας, Τσαντόπουλος, Βουρδάκης, Λεβέντης, Σιαμέτης (80' Μπαρέκας), Γεωργιάδης (70' Ν. Μαραγκός), Τσατσαρώνης.
Ιωλκός: Πρωτούλης, Τόντα, Λούμπαρδος, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καζδαρίδης (88' Ντίκας), Κοντορίζος (70' Βέρμπης), Συμεωνίδης, Δημητρίου, Ρουμπάτης, Τσάμης (85' Κούτσικος).