noodles volos banner

Θησέας-Αγχίαλος 2-1

Επιστροφή στις νίκες ύστερα από αρκετό καιρό για τον Θησέα, που επικράτησε 2-1 της Αγχιάλου στο γήπεδο της Αγριάς. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με απευθείας κετέλεση φάουλ του Αποστόλη Βέτσικα, όμως οι "πράσινοι" έφθασαν γρήγορα στην ανατροπή, με γκολ του Σιώμου στο 15' με σουτ και κεφαλιά του Ρενάτο στο 28'. Για τον Θησέα οι Κόρμπας και Σιώμος έχασαν τις καλύτερες φάσεις για τρίτο γκολ στο πρώτο μέρος, ενώ η Αγχίαλος πίεσε μετά το 60ό λεπτό και παραλίγο να φθάσει στην ισοφάριση αλλά το σουτ του Τσανάκα σταμάτησε στο δοκάρι στο 84'. Επίσης, ο Καραγιώργος πλάσαρε πάνω στον Πλακαρό ενώ συμπαίκτης του βρίσκονταν δίπλα του σε καλύτερη θέση για γκολ, κεφαλιά του Τσαρδακά έφυγε λίγο άουτ, όπως και σουτ του Δανόπουλου.

Συνθέσεις:
Θησέας: Πλακαρός, Καράτσαλος, Μυλωνάς (70' Καρανικολάου), Μούτος, Λάππας, Βαχαρέλης (80' Κατσιώτης), Κόρμπας (75' Οικονόμου), Κόρδα, Σιώμος, Αγγελής, Ρενάτο.
Αγχίαλος: Φ. Καραγιώργος, Κίτσος, Μαυρόπουλος, Μπολιός, Μηδειάτης, Τσανάκας, Φούκης (60' Γ. Καραγιώργος), Βέτσικας, Τσαρδακάς, Δανόπουλος, Πύλος (46' Ζητούδης).

Last modified onSunday, 08 December 2013 16:47