noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Σκιάθος 1-1

Από ένα εύστοχο πέναλτι για κάθε ομάδα στον Πτελεό και τελικό 1-1 ανάμεσα σε Πρωτεσίλαο και Σκιάθο. Το 1-0 ο Κατσαβριάς από τα 11 βήματα, με τον Παναγιώτου να κερδίζει την εσχάτη των ποινών στο 25ο λεπτό και το 1-1 από τον Τσάγγαρη στο 55'. Για τον Πρωτεσίλαο, μετά την ισοφάριση οι Μαρικλέν και Παναγιώτου είχαν χαμένες ευκαιρίες, ενώ για τους νησιώτες, ο Σταύρος Σταμπουλής ανέφερε πως σήμερα η ομάδα του είχε το μεγαλύτερο αριθμό ευκαιριών από κάθε άλλη αγωνιστική, οκτώ καθαρές τελικές φάσεις στο πρώτο μέρος και πέντε στο δεύτερο, με μοιραίο παίκτη τον Σκέμπι που έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια κι αποβλήθηκε εν τέλει στο 82' για χειρονομία προς τον επόπτη. Ο προπονητής της Σκιάθου επισήμανε ότι η αποβολή του παίκτη του ήταν δίκαιη αλλά εξέφρασε το παράπονο γιατί ένα βίαιο τάκλιν αντιπάλου στο 65' πάνω στον Τουρναβίτη τιμωρήθηκε με κίτρινη και όχι κόκκινη. Μάλιστα ο αμυντικός των "κυανόλευκων" αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Σιαμανίκος, Κ. Κόρκος, Παπαδόπουλος, Κατσαβριάς, Θ. Κόρκος, Μαρικλέν (75' Σούσκο), Γουργιώτης (70' Χασιώτης), Παναγιώτου, Μιχόπουλος, Λεϊμονής. 
Σκιάθος: Παπάρας, Τουρναβίτης (66' Μανωλιός), Ελ. Πρίφτι, Καμπουρέλης, Γκίνης (67' Ναλμπάντης), Μουτζούρης, Σκέμπι, Ντ. Πρίφτι, Αποστολίδης (83' Σταμέλος), Τσάγγαρης, Γκάγκας.