noodles volos banner

Δύναμις-Ιάσων 2-1

Η Δύναμις συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος καθώς πήρε την έβδομη νίκη στα έντεκα τελευταία ματς από τότε δηλαδή που απέκτησε τους παίκτες της ομάδος Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου. Σήμερα με ανατροπή στο σκορ, νίκησε 2-1 τον Ιάσονα. Ο σύλλογος της Άλλης Μεριάς προηγήθηκε με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Τσίγγα στο ημίωρο της αναμέτρησης, ενώ στο πρώτο μέρος που είχε καλύτερη παρουσία, έχασε ευκαιρίες με τους Τσίγγα, Καλογριά, Δημόπουλο και Ρακή για να πετύχει δεύτερο τέρμα. Η Δύναμις ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό του α' μέρους με σουτ του Σαραφίδη από μακρινή απόσταση και στην επανάληψη ανέβασε στροφές, ήταν ανώτερη και έφθασε στο 2-1 με πλασέ του Μπατσκίνη στο 65' ύστερα από πάσα του Χατζησταμάτη. Καλές φάσεις για γκολ έχασαν με σουτ οι Παπαεμμανουηλίδης, Χριστουδούλου.

Συνθέσεις:
Δύναμις: Κωτούλας, Μπατσκίνης, Παπαϊωάννου, Πατσής, Καλαμίδας, Σαραφίδης, Παπαεμμανουηλίδης, Τσιάμης (38' λ.τρ. Καλογήρου), Χατζησταμάτης, Ανδρέου, Αγγελής (2' λ.τρ. Χριστοδούλου).
Ιάσων: Κωνσταντίνου, Βαρελόπουλος, Κάβουρας, Τσάνιος, Σπύρου, Τσίγγας, Ζάχος (65' Μπέκας), Δημόπουλος, Πουλάκης (50' Θεοδωρόπουλος), Ρακής (75' Άλντι), Καλογριάς.