noodles volos banner

Ένωση Λεχωνίων Νηλέα-Τοξότης 1-5

Ο Τοξότης πέρασε με πέντε γκολ από τα Λεχώνια, σκοράροντας ωστόσο τα τέσσερα μετά την ισοφάριση που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο τέταρτο του β' ημιχρόνου. Το ματς ήταν υπόθεση των αδερφών Τσένα, καθώς Ηλίας και Δημήτρης σημείωσαν από δύο γκολ, ενώ το τελευταίο ο Γιώργος Βέτσικας που είχε επίσης κερδισμένο πέναλτι. Ο Ηλίας Τσένα άνοιξε το σκορ στο 12' με πλασέ, ο Κουβαράς έκανε το 1-1 με πέναλτι στο 63', δύο λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Τσένα έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Θανάση Χρυσοχού με φάουλ από πλάγια θέση, ο ίδιος παίκτης το 1-3 με πέναλτι στο 72' και ο Ηλ. Τσένα το 1-4 στο 79'. Το πέμπτο τέρμα του Τοξότη λίγο πριν τη λήξη με τον Γ. Βέτσικα, ο οποίος πήρε την μπάλα από το κέντρο, προχώρησε, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα.

Συνθέσεις:
Ένωση Λεχωνίων Νηλέας: Προίκας, Ντενίζ, Αϊδινής (80' Αναγνωστάκης), Τζούμας, Μπούρντα, Κολλιός, Μπικοράρος, Ραφτόπουλος, Κουβαράς, Ξενάκης, Στυλιαρογιάννης (50' Ράπτης).
Τοξότης: Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Κυλαδίτης (81' Μάρκος), Παπακυρίτσης, Αλ. Βέτσικας, Τσιατσιάνης, Ηλ. Τσένα, Γ. Βέτσικας, Μάρκο (62' Τριχιάς), Παραδάκης, Δ. Τσένα (80' Λένα).