noodles volos banner

Ακρόπολη-Ένωση Λεχωνίων Νηλέα 6-3

Έξι γκολ για την Ακρόπολη σήμερα κόντρα στην Ένωση Λεχωνίων Νηλέα, όπως και στον πρώτο γύρο, με την φιλοξενούμενη ομάδα να είναι ανταγωνιστική, αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιζε η πρώτη με την τελευταία ομάδα της Β' Κατηγορίας. Το 1-0 στο 36' με πλασέ ο Παγώνης, το 1-1 στο 38' ο Κουβαράς με απευθείας φάουλ, το 2-1 ο Τάσος Κολυμήτρας με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής λίγο πριν βγει το ημίχρονο. Στην επανάληψη, 2-2 ο Μπικοράρος, 3-2 ο Κώστας Κολυμήτρας με σουτ, 4-2 ο Πασσιάς με πλασέ στο 68' και 4-3 ο Λιάκος στο 75'. Τα άλλα δύο τέρματα για τους γηπεδούχους ο Μιχολίτσης με ατομική ενέργεια και σουτ στην απέναντι γωνία και ο Κώστας Κολυμήτρας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ περίπου 10 μέτρα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας.
Η ομάδα της Ακρόπολης μετά το ματς, μαζεύτηκε στην κεντρική πλατεία του Σέσκλου όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, ενώ από την Ένωση Λεχωνίων Νηλέα εκφράστηκαν συγχαρητήρια στη σημερινή τους αντίπαλο για την πορεία και την άνοδο.

Συνθέσεις:
Ακρόπολη: Μιχέας, Στύλας (83' Κυριαζής), Βασ. Κουνής, Ζαμάνης, Φ. Φώτου, Πασσιάς, Παπάς, Αν. Κολυμήτρας (72' Αξιώτης), Παγώνης (75' Χρ. Τσούτσας), Κ. Κολυμήτρας, Μιχολίτσης.
Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Ρενάτο (70' λ.τρ. Στυλιαρογιάννης), Αναγνωστάκης (50' Σκόνδρας), Ντενίς, Μπούρντα (72' Λιάκος), Μεντής, Κολλιός, Ξενάκης, Μπικοράρος, Ραφτόπουλος, Κουβαράς, Ράπτης.