noodles volos banner

Άθλος-Δήμητρα 1-2

 

Ντεμπούτο με τρίποντο για τον Κυριάκο Κοκκινάκη στον πάγκο της Δήμητρας, σε αγώνα που οι “πράσινοι” ήταν φιλοξενούμενοι στο γήπεδό τους! Το 0-1 ο Βογιατζής με προβολή στο 10ο λεπτό, η ισοφάριση από τον Νικολάου στο 32' που σκόραρε από κοντά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κακλιά και το 1-2 στο 40' μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Γκάμπα και πάσα στον Σιαμέτη που χρίστηκε σκόρερ. Η Δήμητρα είχε καλύτερες φάσεις στο πρώτο μέρος, δύο φορές τετ-α-τετ με τον Γκάμπα και δύο ευκαιρίες με τον Σιαμέτη, ενώ στην επανάληψη από κοντά ο Παυλίδης νικήθηκε από τον Μέμο στο 70'. Υπήρξαν διαμαρτυρίες για δύο περιπτώσεις κόκκινης κάρτας σε αντίπαλο ποιυ δεν δόθηκαν. Ο Άθλος ισορρόπησε το ματς και είχε καλύτερη παρουσία στο β' μέρος, ενώ απείλησε με σουτ των Νικολάου, Ξηροκώστα, Κακλιά. Λίγο πριν τη λήξη, έγινε η φάση που παραλίγο να τινάξει το ματς στον αέρα, σε προσπάθεια του 14χρονου Μπιρμπίλη (που σήμερα έκανε ντεμπούτο στην Α' ΕΠΣΘ). Οι του Άθλου ζήτησαν πέναλτι που αρχικά υποδείχθηκε, ο ρέφερι αφού φάνηκε να διστάζει για την απόφαση, έδωσε τελικά συνέχεια στο ματς με ελεύθερο.

Συνθέσεις:
Άθλος: Μέμος, Δημόπουλος, Ξυνός, Δάρας, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Τσεκρέζης (55' λ.τρ. Φάτσης), Φωτιάδης (75' Μπιρμπίλης), Νικολάου, Κακλιάς, Ξηροκώστας (65' Επίσκοπος).
Δήμητρα: Σαρρής, Τσέργας, Κόκκαλης, Ξηρομερίσιος (46' λ.τρ. Μπέης), Βογιατζής, Παυλίδης, Μαστακούλης (70' Πιπινής), Ποζιόπουλος, Γκάμπας, Φιλατζικιώτης, Σιαμέτης (88' Ματθαιόπουλος).

 

Last modified onSaturday, 09 January 2016 18:39