noodles volos banner

Αγία Παρασκευή-Ηρακλής 0-1

 

Η Αγία Παρασκευή έβαλε δύσκολα στον Ηρακλή αλλά η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη βρήκε τον τρόπο να φύγει νικήτρια στον πρώτο της αγώνα για το 2016. Το τελικό σκορ 0-1 διαμορφώθηκε λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, στο 44' με πλασέ σε τετ-α-τετ του Τσελεπή, ύστερα από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και κόντρα της μπάλας στον Τζήμα, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι υπήρχε οφσάιντ.

Για την Αγία Παρασκευή που είχε καλύτερη παρουσία στην επανάληψη και ζήτησε την ισοφάριση, προσπάθεια του Μαλακασιώτη εξουδετέρωσε στο 5' ο Πολυμέρου σε κόρνερ, στο ξεκίνημα του β' μέρος φάση για γκολ με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Σουτ του μεσοεπιθετικού των “ερυθρόλευκων” απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ηρακλή, ενώ στο 48' από σουτ του Μαγγασιανού που κόντραρε, ο Κοπάνας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση συνεχίστηκε με σουτ του Μαρμαρινού που μπλόκαρε ο Πολυμέρου.
Για τον Ηρακλή, πρώτο σουτ από τον Νούσια στο 3ο λεπτό που μπλόκαρε ο Μαλλιαρός, ενώ καλές ευκαιρίες στο 11ο όταν ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τροφοδότησε τον Τσουκάλη ο οποίος πλάσαρε στην κίνηση λίγο άουτ, στο 23' με πλασέ του Τζήμα δίπλα από τη συμβολή των δοκών και λίγο αργότερα με τον ίδιο παίκτη να σουτάρει και τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει για να διώξουν στη συνέχεια οι αμυντικοί. Ο Μαλλιαρός είχε εντυπωσιακή επέμβαση στο 39' σε καρφωτή κεφαλιά του Νούσια, ύστερα από σέντρα του Κοντοβά, σουτ του Τσελεπή στο 75' δεν είχε στόχο όπως και του Γκάγκα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Συνθέσεις:
Αγ. Παρασκευή: Μαλλιαρός, Ντάκος, Βαν ντε Γουίχε (70’ Φραγκογιάννης), Λούμπαρδος, Παντελόγλου, Σιγάλας, Μαλακασιώτης, Παπακώστας, Καραγιάννης (46’ Κοπάνας), Μαρμαρινός (75’ Παπουτσής), Ν. Μαγγασιανός.
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Δημητρίου, Γκάγκας, Τζήμας (70' Αραμπατζής), Τσουκάλης (68' Ασλάνογλου), Τσελεπής (85' Πολυχρόνου), Νούσιας.

 

Last modified onSaturday, 09 January 2016 19:19