noodles volos banner

Σκιάθος-Αγία Παρασκευή 2-0

 

Δεύτερη εντός έδρας νίκη για τη Σκιάθο. Επιβλήθηκε 2-0 της Αγία Παρασκευής στο στάδιο “Γ. Σαρρής” του νησιού και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Το 1-0 ο Μανωλιός στο 38ο λεπτό με σουτ και το 2-0 στο 84' ο Σαρρής, επίσης με σουτ. Διαγώνιο σουτ του Δ. Μιαρίτη στο πρώτο μέρος έφυγε άουτ, ενώ ο Μανωλιός νικήθηκε σε τετ-α-τετ για τρίτο τέρμα από τον Μαλλιαρό.
Κανένα σχόλιο ή οποιαδήποτε αναφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, δεν ήθελαν να κάνουν οι παράγοντες της Αγ. Παρασκευής. Περιορίστηκαν στο σχόλιο-δήλωση του Στέλιου Μαλακασίωτη ο οποίος ανέφερε: «Σήμερα γράφτηκε μια «μαύρη σελίδα» για την τοπική διαιτησία, με την απόδοση που είχαν οι διαιτητές Τσολακίδης, Κυριαζής, Σκρίμπας. Τα σφυρίγματα τους ήταν απαράδεκτα, επηρεάστηκαν από το κλίμα και θεωρώ αδιανόητο να σφυρίξουν σε 90 λεπτά αγώνα μόνο τρία φάουλ υπέρ της ομάδας μας, η οποία έφτασε να έχει 60% κατοχή μπάλας! Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν θέλω να πω απολύτως τίποτα σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Με τέτοια διαιτητική αντιμετώπιση δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο καμία ομάδα.»

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Παπάρας, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Δ. Γιαουράκης (46' Πρίφτι), Καμπουρέλης, Μπρέγκου, Μανωλιός, Βεργίνης (60' Μυστάκου), Σκέμπι, Σαρρής, Ν. Μιαρίτης (80' Αντωνίτσας).
Αγία Παρασκευή: Μαλλιαρός, Ντάκος, Ν. Μαγγασιανός, Βαν Ντε Γούιχε, Λούμπαρδος, Αγραφιώτης, Παπακώστας (70’ Παναγιώτου), Παντελόγλου, Χαρίσης (58’ Καραγιάννης), Μαρμαρινός, Φραγκογιάννης (65’ Τερλεξής)

 

Last modified onSunday, 20 December 2015 19:57