noodles volos banner

Δήμητρα-Πρωτεσίλαος 0-0

Ισοπαλία δίχως γκολ στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, με τη Δήμητρα να αγωνίζεται χωρίς προπονητή μετά την απομάκρυνση του Κ. Μπράτσου. Στο 95ο λεπτό, ο Γκιούρκης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα και θέση πήρε κάτω από τα δοκάρια ο Ξηρομερίσιος που έκανε την απόκρουση του αγώνα με τάκλιν, πάνω στη γραμμή, σε φάουλ του Τσιλαφάκη που πέρασε κάτω από το τείχος. Νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν τέσσερις φάσεις τετ-α-τετ με τον αρχισκόρερ τους Παπαδόπουλο, δύο φορές μπλόκαρε ο Γκιούρκης, δύο φορές απέκρουσε με το σώμα, ενώ στο πρώτο μέρος δεν φάνηκαν πολύ απειλητικοί παρά μόνο με σουτ των Παπαδόπουλου, Μαρικλέν που έφυγαν άουτ. Η μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 88ο λεπτό όταν ο Φιλατζκιώτης νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Τίτα, ενώ άλλες ευκαιρίες με σουτ του Τσέργα, κεφαλιές των Ξηρομερίσιου, Βογιατζή. Η διακοπή στο πρωτάθλημα είναι ευεργετική για τη Δήμητρα ώστε να συμφωνήσει με προπονητή και να ανασυνταχθεί για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Γκιούρκης, Τσέργας (75' λ.τρ. Κόκκαλης), Επίσκοπος, Παυλίδης, Ξηρομερίσιος, Βογιατζής, Φιλατζικιώτης, Ζουμπόπουλος, Σιαμέτης, Μαστακούλης, Ποζιόπουλος (60' Μαντάρας-76' λ.τρ. Πιπινής).
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης, Θ. Κόρκος, Σιαμανίκος (68' λ.τρ. Τσιλαφάκης), Κραβαρίτης, Χριστέλος (75' Χρ. Παναγιώτου), Μιχόπουλος (75' Σούσκο), Κ. Κόρκος, Παπαδόπουλος, Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν.