noodles volos banner

Αγ. Παρασκευή-Θησέας 0-1

Πρώτο διπλό στη σεζόν για τον Θησέα, καθώς στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής, επικράτησε 0-1 της Αγίας Παρασκευής. Το γκολ στο 66ο λεπτό σημείωσε ο Ισά με διαγώνιο σουτ ύστερα από κάθετη πάσα του Βαλωτή. Για τους νικητές, δοκάρι ο Κόρμπας στο 15' με κεφαλιά, ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Μουράτη, Βαλωτή, Κόρμπα, ενώ η Αγία Παρασκευή απείλησε με πλασέ των Κοπάνα και Μαλακασιώτη στο πρώτο μέρος που δεν είχαν στόχο. Με τη φανέλα του Θησέα, ντεμπούτο σήμερα για τον 15χρονο Μπαρδόκου που έπαιξε σε όλο το ματς, επίσης για τον 14χρονο Δουλά που μπήκε αλλαγή προς το φινάλε, δύο παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου.

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Μαλλιαρός, Ντάκος, Βαν ντε Γουίχε, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Παντελόγλου, Μαλακασιώτης, Αγραφιώτης (70' Χατζημητροφάνης), Χαρίσης (60΄Καραγιάννης), Μαρμαρινός (80' Φραγκογιάννης), Κοπάνας.
Θησέας: Μπουργάνης, Μπαρδόκου, Κατσιώτης, Μούτος, Σούδης, Σαμαράς, Κόρμπας (85' Δουλάς), Ισά (80' Ρενάτο), Μουράτης (78' Αλαμάνης), Λιάρος, Βαλωτής.