noodles volos banner

Μαγνησιακός-Αγία Παρασκευή 0-0

 

Μέτριο το ματς στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος με λιγοστές φάσεις. Σέντρα σουτ του Γκέρτσου κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ σουτ του Φραγκογιάννη από καλή θέση δεν είχε στόχο στα πρώτα λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Μαρμαρινού στο 35ο λεπτό, που χτύπησε στο οριζόντιο αφού πρώτα απέκρουσε ο Βίτσος, ενώ άλλη μία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος με κεφαλιά του Παπακώστα που πήγε πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ. Στην επανάληψη, ο Σιφνιώτης στο 80' βρέθηκε σε καλή θέση, όμως το σουτ του κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, στο 86' ο Προβιάς είχε σουτ εκτός περιοχής που πέρασε λίγο άουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν καλύτερη παρουσία στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, απείλησαν στο φινάλε με φάουλ του Παπουτσή που εξουδετέρωσε ο Βίτσος.
Όπως μάς επισημάνθηκε, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές εύχονται στον Παναγιώτη Μαγγασιαννό περαστικά και ταχεία ανάρρωση καθώς σήμερα είχε σοβαρό τραυματισμό.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Βίτσος, Κρανιάς, Γκέρτσος, Βασιλείου, Γιαμαλής, Τσιουρέλης, Σιφνιώτης, Οικονόμου, Τσιάνος, Νιαώτης, Αντωνόπουλος (85' Μπάλλας).
Αγία Παρασκευή: Μαλλιαρός, Ντάκος, Βαν ντε Γουίχε, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Χατζημητροφάνης, Π. Μαγγασιανός (25’ λ.τρ. Γιάτσος), Παντελόγλου, Παπακώστας, Μαρμαρινός (70'΄Παπουτσής), Φραγκογιάννης (75' Τερλεξής).

 

Last modified onSaturday, 28 November 2015 20:02