noodles volos banner

Δάφνη-ΑΕ Διμηνίου 1-2

 

Νέα νίκη για την ΑΕ Διμηνίου που την διατηρεί μόνη πρώτη στον 1ο όμιλο της Α' Τοπικής. Οι “κιτρινόμαυροι” με δύο γκολ του Ζιώγα, κέρδισαν 2-1 στο γήπεδο της Νεάπολης τη Δάφνη. Το ματς ξεκίνησε με ένα καλό σουτ του Χάνου στο 3ο λεπτό που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν κλασική ευκαιρία στο 10ο όταν από πάσα του Ευαγγελού, ο Δεμίρης βρέθηκε τετ-α-τετ, αλλά νικήθηκε από τον γκολκίπερ Κοντογιάννη.
Ακολούθησαν δύο καλές στιγμές με τους Σιαμέτη, Ευαγγελό και χαμένο τετ-α-τετ από τον Σιαμέτη που σούταρε άουτ. Το 0-1 έγινε στο 35’. Σουτ του Μόσιου απέκρουσε ο Χατζηβασιλείου και στην επαναφορά ο Ζιώγας σκόραρε. Το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό. Ο Κανδήλας πήρε πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Δάφνης και ο Ζιώγας, εύστοχος από την άσπρη βούλα, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του και δεύτερο ομαδικό τέρμα στη σημερινή αναμέτρηση. Στη φάση αυτή, οι της Δάφνης διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στο ξεκίνημα, ενώ αμφισβήτησαν την παράβαση που δόθηκε. Λίγες καλές φάσεις στο β' μέρος. Σουτ του Ανατολή από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ στο 80' και οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Δεμίρη, που έχει βρει δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια! Στο επόμενο κεφαλιά του Αβλουγιάρη απέκρουσε ο Κοντογιάννης.

Συνθέσεις:
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Παπανίκος (60' Νικηφοράκης), Βλαχάβας, Χιώτης, Τσάτσος, Τσόντζορας (56' Αβλουγιάρης), Παπαστεργίου, Γιούργας (76' Κοντορίζος), Σιαμέτης, Ευαγγελός, Δεμίρης.
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Μπατσικώστας (75' λ.τρ. Φουρκιώτης), Στρούγγης, Τσιγιάννης, Χονδρός, Μαυρίδης, Κανδήλας, Χάνος, Ζιώγας, Μόσιος (65' Αξιώτης), Αποστολίδης (70' Ανατολής).