noodles volos banner

Αγία Παρασκευή-Σαρακηνός 1-2

 

Ο Σαρακηνός με σκορ 2-1, πήρε το τοπικό ντέρμπι στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, φθάνοντας στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και σπάζοντας παράλληλα το αήττητο των γηπεδούχων που έπαιξαν σήμερα με παίκτη λιγότερο για μία ώρα.
Το 0-1 ο Κατής με μακρινό σουτ στο 28ο λεπτό και το 0-2 ο Βαΐτσης στο 55ο με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ρουκά, με τον έμπειρο επιθετικό να παρουσιάζεται αναγεννημένος στο σκοράρισμα έχοντας βρει δίχτυα και στις τρεις αγωνιστικές! Η Αγία Παρασκευή μείωσε δεκαπέντε λεπτά πριν τη λήξη με τον Παντελόγλου. Στο 30' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Νίκος Μαγγασιανός για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο.
Από την πλευρά της Αγ. Παρασκευής κάποιες πολύ καλές εκτελέσεις φάουλ, μέσα στα αντίπαλα καρέ, αποκρούστηκαν εύκολα ή δύσκολα από τους φιλοξενουμένους στο φινάλε που πίεζαν για την ισοφάρσιη, ενώ στο 25’ ύστερα από φάουλ, στο δεύτερο δοκάρι ο Χαρίσης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ στην καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μισό του αγώνα.
Για τον Σαρακηνό, στο α' ημίχρονο καλές φάσεις με σουτ του Δημακόπουλου στο 20' που έφυγε άουτ και σουτ των Κατή, Βαΐτση που είχαν την ίδια κατάληξη, ενώ στο δεύτερο μέρος οι καλύτερες ευκαιρίες με τετ-α-τετ του Σατελιάν άουτ, πλασέ του Βαΐτση που απέκρουσε ο τερματοφύλακας και εξαιρετική προσπάθεια του Τσεκούρα που πέρασε όποιον αμυντικό βρήκε μπροστά του, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Μαλλιαρός , Λούμπαρδος, Παντελόγλου, Π. Μαγγασιανός, Βαν ντε Γούιχε, Ντάκος (80’ Χατζημητροφάνης), Κοτσέλος, Ν. Μαγγασιανός, Παπακώστας (46’ Αγραφιώτης), Χαρίσης ( 70’ Μαρμαρινός), Κοπάνας
Σαρακηνός: Στούκας, Ρουκάς, Σουάρες, Τανάγιας, Μαλεσάγκος, Τσορβατζής, Κατής, Καραπλιάγκος, Δημακόπουλος (70' Στεργιόπουλος), Σατελιάν (60' Τσεκούρας), Βαΐτσης.

 

Last modified onSaturday, 21 November 2015 18:38