noodles volos banner

Ηρακλής-Πανιώνιος 4-0

Στα εννιά γκολ σε δύο ματς έφθασε ο Ηρακλής Βόλου μετά το σημερινό πρωινό 4-0 επί του Πανιωνίου. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη προηγήθηκε νωρίς με δύο τέρματα που προήλθαν από στημένες φάσεις και σκόρερ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στο 5ο λεπτό, από κόρνερ του Θάνου, ο Ψαρόμπας με κεφαλιά το 1-0 και στο 15ο με βολέ ο Μοράλες ύστερα από κόρνερ του Κοντοβά. Τα άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη ο Τσελεπής στο 50' από πάσα του Θάνου και ο Νούσιας δέκα λεπτά αργότερα από ασίστ του Τσελεπή. Λίγο πριν τη λήξη, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λεβέντης που πρόλαβε να αγωνιστεί λιγότερο από ένα εικοσάλεπτο. Τέλος, να σημειώσουμε πως μετά το 75' τραυματίστηκε ο Δημήτρης Φώτου και ο Πανιώνιος έπαιξε με δέκα παίκτες καθώς είχαν γίνει όλες οι αλλαγές.

Συνθέσεις:
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ασλάνογλου, Κοντοβάς, Ψαρόμπας, Μοράλες (75' Πολυχρόνου), Θάνος (70' λ.τρ. Λεβέντης), Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής, Τσουκάλης (6' λ.τρ. Τσατσαρώνης), Δημητρίου.
Πανιώνιος: Ορφανός, Καραγιώργος, Κωστούλας (46' λ.τρ. Χατζηβασιλείου), Καλατζής, Εμμανουήλ, Κ. Μπασδάνης (60' Βαΐτσης), Μοσχούδης, Δ. Φώτου, Πέτσης, Γ. Μπασδάνης, Λυρίτσης (68' Μαρούφ).