noodles volos banner

Πηλέας-Αγία Παρασκευή 0-1

Η Αγία Παρασκευή με 1-0, πήρε το τρίποντο στην έδρα του Πηλέα και ζευγάρωσε τις επιτυχίες της στο φετινό πρωτάθλημα. Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 71ο λεπτό όταν τη σέντρα του Ν. Μαγγασιανού, εκμεταλλεύτηκε ο Παντελόγλου και σκόραρε με κεφαλιά.

Για τον Πηλέα, στο 44ο λεπτό από ωραία ομαδική προσπάθεια με τους Μπρισμπέο, Αγγελή, Ταφίλη, ο τελευταίος αστόχησε, ενώ ο Ταφίλης δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα καθώς στην επανάληψη σε τρεις περιπτώσεις τετ-α-τετ, δεν είχε καλά τελειώματα ώστε να σκοράρει.
Για την Αγία Παρασκευή, στο ξεκίνημα φάσεις με σουτ των Καραγιάννη, Παπακώστα, στο 33' χάθηκε καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Καραγιάννη σε σέντρα του Κοπάνα που έδιωξε με υπερένταση ο γκολκίπερ του Πηλέα σε κόρνερ, ενώ στο 65' ο Παπακώστας έκανε ατομική προσπάθεια που ανεκόπη την τελευταία στιγμή από αμυντικό πριν γυρίσει την μπάλα στον Κοπάνα που ήταν σε θέση για γκολ.

Συνθέσεις:
Πηλέας: Φηύγας, Καζάκης, Δημουλάς, Μ. Ματθαίου, Σουλιώτης, Βαΐτσης, Κατσικαδάμος (87’ Αλβανόπουλος), Αγγελής (50’ Παλάσης), Μπρισμπέος, Ταφίλης, Τσακίρης (67’ Μπραχιμάι).
Αγία Παρασκευή: Μαλλιαρός, Ντάκος, Βαν ντε Γουίχε, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Παντελόγλου, Ν., Μαγγασιανός, Κοτσέλος (83' Αγραφιώτης), Κοπάνας, Παπακώστας (73' Π. Μαγγασιανός), Κααγιάννης (446' Μαρμαρινός0