noodles volos banner

Φιλικό για τα χρήματα της επέμβασης του Τσώλη

 

Φιλικό παιχνίδι σκέφτονται να κάνουν σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της Νίκης, προκειμένου να καλύψουν τα έξοδα της επέμβασης του Παναγιώτη Τσώλη στο γόνατο του. Φυσικά και υποχρέωση της ομάδας είναι να καλύψει τα χρήματα που έδωσε ο αθλητής για την επέμβαση του, αφού τραυματίστηκε στο γόνατο σε επίσημο ματς την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Παναγιώτης Τσώλης κατέβαλε περίπου 1800 ευρώ για την επέμβαση του και την έκανε άμεσα για να μπορέσει να επιστρέψει στο παρκέ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να ενισχύσει την ομάδα του. Έτσι η Νίκη καλείται να ανταποκριθεί αφού το τονίζουμε ξανά είναι μέσα στις υποχρεώσεις της και πρέπει με κάθε τρόπο να δώσει τα χρήματα στον αθλητή.

Το φιλικό για τη συγκέντρωση χρημάτων, είναι μία ιδέα παλιών συμπαικτών του, ανάμεσα σε αυτούς και ο πολύ καλός του φίλος, Μιχάλης Πολίτης, που ήταν και αυτός που το πρότεινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε παλιούς συμπαίκτες του Τσώλη και μία μικτή ομάδα μπάσκετ από παίκτες της περιοχής και θα δοθούν λαχνοί με κλήρωση ενός ποδηλάτου για να συγκεντρωθούν τα χρήματα.

Από τη στιγμή που η διοικούσα επιτροπή, μόλις ξεκίνησε τη διαδρομή της και είναι φυσικό να μην έχει χρήματα για να ανταποκριθεί και να τα δώσει στον Παναγιώτη Τσώλη, αυτή είναι μία λύση που είναι υπό σκέψη και αναμένεται να παρθούν αποφάσεις μέσα στις επόμενες ημέρες. 

 

Last modified onWednesday, 27 May 2015 08:38