noodles volos banner

Στράτικης: «Πάμε για την έκπληξη»

Προσγειωμένος, αλλά με πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες του, εμφανίζεται ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης, Σπύρος Στρατίκης ενόψει της αναμέτρησης με την Καστοριά την Κυριακή, στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος.

Μιλώντας στο magnesiasports, στάθηκε στον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

«Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είμαστε αουτσάιντερ. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί η Καστοριά και εμείς θα πάμε για την έκπληξη. Έχουμε και το μειονέκτημα ότι  θα αγωνιστούμε κεκλεισμένων των θυρών. Είναι όμως 40 λεπτά αγώνα, είναι τέσσερις γραμμές, είναι θέμα ημέρας και δεν θα καθίσουμε να χάσουμε.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε αν είναι η Καστοριά ή αν είναι άλλη ομάδα απέναντι μας. Σίγουρα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας το παιχνίδι. Η Καστοριά δεν έχει σκοπό να χαριστεί σε κανέναν και το σωστό αυτό είναι. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα δούμε. Τουλάχιστον να έχουμε τη συνέπεια την αγωνιστική που δείχνουμε στα τελευταία ματς. Να δείξουμε καλά στοιχεία και στη συνέχεια για να πάμε με καλή ψυχολογία για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στη Σιάτιστα, που εκεί ουσιαστικά θα παιχτεί η κατηγορία».