noodles volos banner

Δύσκολα στο Ευρωμπάσκετ ο "Σόφο"

 

Πρόβλημα στον τετρακέφαλο έχει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης κι ως εκ τούτου αποκλείστηκε από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού δεν θα δώσει το «παρών» στο Καρπενήσι για να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Αντρέα Τρινκιέρι και τη θέση του στο ρόστερ της Εθνικής θα πάρει ο άσος του Πανιωνίου, Βασίλης Καββαδάς. Το αν ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα δώσει τελικά το «παρών» στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας δεν έχει ξεκαθαρίσει, αφού στην ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρεται πως θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ωστόσο, μοιάζει δύσκολο να καταφέρει να είναι έτοιμος και να μπει στη 12άδα της «γαλανόλευκης» για το μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Εθνική Ανδρών θα αρχίσει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι, ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωμπάσκετ 2013, χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει έναν τραυματισμό στον τετρακέφαλο και θα απουσιάσει από το πρώτο στάδιο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην πορεία της προετοιμασίας. Στη θέση του κλήθηκε ο Βασίλης Καββαδάς».

πηγή: onsports.gr