Logo
Print this page

Συγχαίρει τη Νίκη και αποδίδει τα εύσημα στον κόσμο το Blue Club

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης εξέδωσε το Blue Club, ενώ αποδίδει τα εύσημα και στον κόσμο για την παρουσία του στο Κερατσίνι, τον οποίον, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, τον ζηλεύουν πολλοί. Αναλυτικά:

"Μετά από τις επιτυχίες όλων των τμημάτων του συλλόγου μας ήρθε η ώρα να συγχαρούμε και το ποδοσφαιρικό τμήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα (αφού η πρώτη ήταν ρεζερβέ) και για την πορεία που έκανε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Η αλήθεια είναι πως μας στεναχώρησε λίγο η ήττα με τον τρόπο που ήρθε, αλλά αυτός ο αγώνας ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για όλους και μας έδωσε πολλά μηνύματα, κυρίως στη διοίκηση.

Περιμένουνε λοιπόν να γίνουν πράξη οι δηλώσεις που γίνονται περί ανταγωνιστικής ομάδας με πολύ καλούς παίκτες και με καλή οργάνωση και να σταματήσουν οι δηλώσεις για διαιτησίες, για γήπεδα και για άλλες δικαιολογίες που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς σε άσχημα αποτελέσματα της ομάδας. Οι δηλώσεις που γίνονται μας δείχνουν πως θα έχουμε μια ομάδα που θα κερδίζει και τους διαιτητές οποτε περιμένουμε με ανυπομονησία.

Θα θέλαμε να σταθούμε και στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο του Κερατσινίου που παρά την ακατάλληλη ημέρα και τις υψηλές θερμοκρασίες ήταν αρκετός. Είδαμε ανθρώπους που μετά από νυχτερινή βάρδια μπήκαν σε ένα πούλμαν για ένα κουραστικό ταξίδι, άλλοι πήραν άδεια από τη δουλειά τους και κάποιοι φύγανε χωρίς να ενημερώσουν, κάποιοι ένστολοι που μετά την άσκηση στο Αιγαίο πήγανε σπίτι τους και αντί να καθίσουν με την οικογένειά τους πήραν το κασκόλ την Νικαρας και φύγανε, παιδιά που γράφουν πανελλήνιες και κρίνεται το μέλλον τους ήρθαν στο γήπεδο, ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, οικογένειες με τα παιδιά τους. Αυτόν τον κόσμο τον ζηλεύουν πολλοί και κυρίως ο Αχιλλέας που τόσο καιρό μειώνει και υποβαθμίζει τον κόσμο της ομάδας μας, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι συνέχεια εκτίθεται. Τέτοιο κόσμο θέλει να έχει και στο έκτρωμα της Νεάπολης, αλλά δε θα τα καταφέρει, γιατί έχει απέναντι τον κόσμο της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ τους Panthers est.1983 Official που όποτε κατεβαίνουμε Αθήνα είναι σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια δίπλα μας έτσι και το Σάββατο είχαμε την στήριξη τους και τους ευχαριστούμε για την πρόσκληση που μας έκαναν για το 2'' Φεστιβάλ 2018 Καψούρα & Αλητεία Panthers Club που διοργανώνουν. Ελπίζουμε να βρεθούμε ξανά σύντομα.
BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 " Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ"

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]