noodles volos banner

Μ. Καπουρνιώτης: Αποχωρώ από τον Ολυμπιακό Β., νιώθοντας ευλογημένος

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε ο  Μιχάλης Καπουρνιώτης στις παίκτριες και στη διοίκηση μετά το τέλος της αναμέτρησης με τις Εσπερίδες.

Ο Βολιώτης προπονητής μίλησε στο Magnesiasports για την απόφασή του, τον υποβιβασμό των ερυθρόλευκων και την αυταπάρνηση των παικτριών του. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Παρά το ατυχές σημερινό αποτέλεσμα και τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2, είναι η πρώτη φορά που χάνω παιχνίδι κα νιώθω χαρούμενος, περήφανος και εξιλεωμένος. Χαρούμενος, διότι σήμερα έγινε μία διαφήμιση του γυναικείου μπάσκετ, περήφανος για την προσπάθεια των κοριτσιών όλη τη χρονιά με όσα προβλήματα κι αν προέκυψαν. Ν’ αναφέρω, χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τα υπόλοιπα, ότι η Ζέρβα σήμερα αγωνίστηκε μετά από ένα μήνα για 30 λεπτά με δική της ευθύνη, ενώ ο γιατρός δεν της επέτρεπε να  παίξει καθόλου, το ίδιο συνέβη και με τη Γαλιατσάτου και την περασμένη Τετάρτη και σήμερα. Το πιο συγκινητικό απ’ όλα είναι ότι η Δεληγιάννη, ενώ είχε δέκα ράμματα στο πρόσωπο, αγωνίστηκε για 15 λεπτά. Υπήρχαν κι άλλα ανάλογα παραδείγματα μέσα στη χρονιά και δε θέλω να αδικήσω και άλλες αθλήτριες. Να συγχαρώ τις Εσπερίδες και τον κόουτς Ρουμπελάκη, γιατί κέρδισαν δίκαια σήμερα και μιλάω μόνο για το σημερινό παιχνίδι. Η νίκη τους ήταν καθαρή. Να συγχαρώ και τους διαιτητές, γιατί βοήθησαν να γίνει ένα ματς-διαφήμιση για το γυναικείο μπάσκετ.

Είμαι υπερήφανος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και νιώθω εξιλεωμένος, καθώς τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ, που υπερέβαλαν εαυτούς και πάντοτε μας στήριζαν, παρά τη στεναχώρια του υποβιβασμού, συγκινημένοι έδωσαν συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και σε όλο το staff, γιατί δώσαμε σήμερα έναν υπέρ πάντων αγώνα με περισσότερες δυνάμεις απ’ ό,τι είχαμε και το ίδιο ακριβώς κατάλαβε και ο κόσμος. Γι’ αυτόν τον λόγο στο τέλος βλέπαμε στην κερκίδα πρόσωπα δακρυσμένα, όπως και μέλη της διοίκησης και παίκτριες, αλλά όλοι μαζί μια αγκαλιά φώναξαν “Ολυμπιακός”.

Με την ευκαιρία θέλω να δηλώσω και την αποχώρησή μου από την ομάδα. Νομίζω ότι τα έξι τελευταία χρόνια ήταν και τα καλύτερά μου προπονητικά. Αποχωρώ γεμάτος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν εμένα προσωπικά κι αυτήν την ομάδα και νιώθω πραγματικά ευλογημένος για όλα όσα έζησα αυτά τα έξι χρόνια μ’ αυτόν τον σύλλογο, μ’ αυτές τις αθλήτριες κι αυτή τη διοίκηση. Κάλεσα στο τέλος και τις παίκτριες και τη διοίκηση και ανακοίνωσα την απόφασή μου. Δε νιώθω στεναχώρια, γιατί κάναμε ό,τι μπορούσαμε».