noodles volos banner

Έτοιμη παρά τα προβλήματα η Νίκη ενόψει ΝΟ Πατρών

  • Published in Πόλο

Τον πρωτοπόρο Ναυτικό Όμιλο Πατρών αντιμετωπίζει στην έδρα του η Νίκη Βόλου το απόγευμα της Κυριακής (16:00) και θέλει τη ρεβάνς για την ήττα στις λεπτομέρειες του πρώτου γύρου στη Νέα Ιωνία, προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι-οφ ανόδου της Α2 πόλο Ανδρών.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα θα ταξιδέψει αυθημερόν για την πρωτεύουσα του Νομού Αχαΐας, χωρίς τον Τάσιο, ο οποίος θα απουσιάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, και τον Καρκαλιάνη που τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα στο τέλος της προηγούμενης αναμέτρησης της ομάδας του, κόντρα στην έτερη ομάδα της Πάτρας, τον Νηρέα, σε παιχνίδι που έγινε στη Νέα Ιωνία, πριν μία εβδομάδα.

Αδιαμφισβήτητα, οι συγκεκριμένες απουσίες δυσκολεύουν το έργο των κυανόλευκων, αλλά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από τους ανθρώπους του τμήματος, η φετινή ομάδα έχει μάθει να αντεπεξέρχεται στα εμπόδια που παρουσιάζονται.

Όσον αφορά τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, είναι ευνόητο πως είναι μεγάλος, καθώς ο ΝΟ Πατρών φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όντας αήττητος στην έδρα του. Παράλληλα, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι Αχαιοί κέρδισαν τη Νίκη 9-8 στο "Βασίλης Πολύμερος", στη μοναδική ήττα της βολιώτικης ομάδας στην έδρα της φέτος. Πάντως, η Νίκη δεν... "τρομάζει" κι είναι απόλυτα προετοιμασμένη, αγωνιστικά και ψυχολογικά, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη που θα της δώσει μεγάλο πλεονέκτημα, ενόψει πλέι-οφ.

Τέλος, σχετικά με το τεταμένο κλίμα που ενδέχεται να υπάρξει στο κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός", ύστερα κι απ' όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Νηρέα την περασμένη εβδομάδα, είναι ένα ζήτημα που δεν απασχολεί ιδιαίτερα τους υδατοσφαιριστές της Νίκης που προσπαθούν να επικεντρωθούν στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών στο πόλο, όσον αφορά τον δεύτερο όμιλο, έχει ως εξής:

Σάββατο 5 Μαΐου

16:00, κολ. Χαλκίδας: ΝΟ Χαλκίδας - Άρης                                   

Κυριακή 6 Μαΐου

14:30, Εθνικό Λάρισας: ΝΟ Λάρισας - ΓΣ Ηλιούπολης

14:30, Ποσειδώνιο: ΟΦΘ - Νηρέας Πατρών

16:00, κολ. «Αντ. Πεπανός»: ΝΟ Πατρών-Νίκη Βόλου