noodles volos banner

Κατσαλής: "Ιστορικός σύλλογος ο Ίωνας, ανυπομονώ για τη νέα χρονιά"

Δηλώσεις πραγματοποίησε στο magnesiasports ο νέος προπονητής του Ίωνα, Λευτέρης Κατσαλής, εκφράζοντας την ανυπομονησία του να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική σεζόν. Παράλληλα, ο πρώην τεχνικός της Αγριάς μίλησε για το σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της ερχόμενης χρονιάς, ο οποίος "έχει ήδη ξεκινήσει", σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Αναλυτικά:

"Ο Ίωνας είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Στη διοίκησή του υπάρχει ένας άνθρωπος, ο κ. Φαρμάκης, που είναι χρόνια μέσα στο μπάσκετ. Με το που έγινε γνωστό το "διαζύγιό" μου με την ομάδα της Αγριάς, μιλήσαμε. Ήθελε πολύ να έρθω στην ομάδα, το ίδιο ίσχυε κι από τη δική μου πλευρά και τα βρήκαμε πολύ γρήγορα. Στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρσι και να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ. Πρόκειται για μία νεανική ομάδα, θέλουμε να δημιουργήσουμε καλό κλίμα και να κάνουμε ό,τι μπορέσουμε καλύτερο. Επαναλαμβάνω, το ρόστερ μας αποτελείται από νέους αθλητές και μου αρέσει αυτό. Πάντα ήθελα να κοουτσάρω αυτήν την ομάδα, έτσι πρέπει να παίζεται το σύγχρονο μπάσκετ. Χρειάζεται ένταση και ταχύτητα μέσα στο παρκέ, στοιχεία τα οποία πιστεύω ότι έχουμε να τα δώσουμε. Ανυπομονώ για τη νέα χρονιά".

Για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν:

"Ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει. Δε θα γίνουν πάρα πολλές κινήσεις, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό. Εξάλλου, το ρόστερ είναι έτοιμο από πέρσι, όλοι οι καλαθοσφαιριστές θα παραμείνουν, γεγονός πολύ σημαντικό από την άποψη πως η ομάδα τα πήγε πάρα πολύ καλά πέρσι. Σκεφτόμαστε να κάνουμε 1-2 μεταγραφές, χωρίς βέβαια να έχουμε έρθει ακόμα σε επαφή με αθλητές. Παράλληλα, θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις το τρέχον χρονικό διάστημα, προκειμένου να γνωριστούμε με τα παιδιά και να κρατηθούμε και σε αγωνιστική εγρήγορση. Θα είναι μία μεταβατική περίοδος για εμάς. Η προετοιμασία, ενόψει της νέας χρονιάς, θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου".

Last modified onThursday, 26 April 2018 21:14