noodles volos banner

Με διακρίσεις γύρισαν οι κολυμβητές της Νίκης από το ΟΑΚΑ

Με διακρίσεις αλλά και γεμάτοι παραστάσεις και εμπειρίες γύρισαν από το Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που έγινε στο ΟΑΚΑ το προηγούμενο Σ/Κ οι πέντε κολυμβητές και κολυμβήτριες της Νίκης Βόλου.

Η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης σε σύνολο 16 κολυμβητών-τριων που είχαν πιάσει όρια συμμετοχής, έλαβε μέρος με  5 αθλητές, στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο ΟΑΚΑ. Οι βασικοί λόγοι της μικρής συμμετοχής ήταν δύο. Η οικονομική αδυναμία των γονέων να καλύψουν άλλη μια μετακίνηση και ότι δεν αποτελούσε τον πρώτο και βασικό στόχο, μια και όλοι είναι ακόμη μικρής ηλικίας με μεγαλύτερη  την Αναστασία Μεντεκίδη (16 ετών ).

Παρόλα αυτά μπήκαν σε 5 τελικούς:

Η Αναστασία Μεντεκίδη σε δύο ( με 4η και 5η θέση στα 200 & 400 Ελεύθερο )και η Μαρία Χατζηεφραιμίδου σε τρεις ( με 5η-7η-8η θέση στα 100, 200 πεταλ. και 400 Μικτή ).

Την πεντάδα συμπλήρωναν οι Γιάννης Κοντοβάς (400-800-1500 Ελεύθερο), Αλέξανδρος Μιαρίτης (200 & 400 Μικτή) και Βάσω Βασιλοπούλου (50 Ελεύθερο ).

Πραγματοποιήθηκαν οι στόχοι της συμμετοχής και εμπειρίας σε αγώνες με υψηλό επίπεδο συναγωνισμού και η πραγματοποίηση επιδόσεων που  οδηγούν σε συμμετοχή σε Διεθνείς Διοργανώσεις με τις Εθνικές Ομάδες Μικρών Ηλικιών.

Οι επόμενοι δυνατοί αγώνες πριν τα Πρωταθλήματα είναι τα Νιόβεια στις 31 Μαρτίου μαζί με το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων και το Διεθνές Meeting Κολύμβησης στο Βελιγράδι όπου η Νίκη Βόλου αναμένεται να συμμετάσχει με 45(!) περίπου κολυμβητές-τριες Αγωνιστικής και Προαγωνιστικής Κατηγορίας.

 

Last modified onThursday, 01 March 2018 13:45