noodles volos banner

Προπονητής στον Ηρακλή σε πρώτη ομάδα και ακαδημία ο Β. Τσουκάλης

Προπονητής στην ομάδα του Ηρακλή Βόλου θα είναι ο Βαγγέλης Τσουκάλης, ο οποίος θα αναλάβει να «τρέξει» και τις ακαδημίες του συλλόγου, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση.  Ο έμπειρος τεχνικός και μεγάλος ποδοσφαιριστής του παρελθόντος μίλησε στο Magnesiasports για τη φιλοσοφία του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ηρακλή για την τιμή που μου κάνουν να μου αναθέσουν την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας αλλά και της ακαδημίας, όπου θα είμαι διευθυντής.

Με τον Ηρακλή έχω ωραίες αναμνήσεις, καθώς το 2000 πήρα ένα Κύπελλο με πρόεδρο τον συγχωρεμένο Ηρακλή Γραμματίκα, τότε που ξεκινούσα ως προπονητής, και ένα πρωτάθλημα το 2006 μαζί με τον Γιάννη Φασουράκη. Αυτές οι στιγμές με έχουν δέσει με την ομάδα.

 Με σκληρή δουλειά και από τη στιγμή που θα έχουμε και το γήπεδό μας στο Βασδέκειο, θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε παιδάκια να μάθουν ποδόσφαιρο, αλλά να βάλουμε τις βάσεις, ώστε για τα επόμενα χρόνια ο Ηρακλής να είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο Τοπικό.

Θα είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα, που θα είναι οικογένεια. Αυτή θα είναι η λογική μας στην αρχή και ότι μπορούμε χρόνο με τον χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι και να βγάζουμε παίκτες. Αυτό θέλω και εγώ και η διοίκηση.

Θα είμαι ικανοποιημένος με μία θέση ανάμεσα στην 3η και την 6η, γιατί θα βρούμε παίκτες, που θα θέλουν μέσα από τον Ηρακλή ν’ ανέβουν ψηλά και δε θα πληρωθούν. Σίγουρα, αν φτάσουμε Δεκέμβριο και είμαστε ψηλά, θα το κυνηγήσουμε. Θέλω ένα κράμα κάποιων έμπειρων παικτών που έχω στο μυαλό μου και κάποιων νέων, που “θα πατήσουν” στον Ηρακλή, για να πάνε πιο ψηλά. Δε θα κρατήσουμε κανέναν παίκτη, αν θέλει να φύγει για μεγαλύτερη ομάδα.

Θα έχουμε τρεις κλίμακες, τους παίκτες 15-10 ετών, τους παίκτες 20-25, που θα είναι ο κορμός και μέσα από τη δουλειά μπορούν να γίνουν πρωτοκλασάτοι, και τους έμπειρους που θα είναι 3-4.

Έχουμε γύρω στα 40 μικρά παιδιά και σιγά-σιγά θέλουμε να βγάζουμε από το φυτώριο. Ετοιμάζω μάλιστα συνεργασία με μεγάλη ομάδα των Αθηνών. Είμαστε στα σκαριά».