noodles volos banner

«Διπλό» στην Αγιά με σούπερ Τάσσο το Αγρίνιο!

Ο ΑΟ Αγρινίου σημείωσε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη στην Αγία επί του τοπικού Ερμή την Κυριακή, για το πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής, με σκορ 75-79, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Βολιώτη καλαθοσφαιριστή Φώτη Τάσσο, που πέτυχε 16 πόντους, όντας δεύτερος σκόρερ της ομάδας του.

Μπορεί ο Χρήστος Μυριούνης, προπονητής της ομάδας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, να μην είχε στη διάθεσή του τον αρχηγό του, Χρήστο Μπαρούχα, αλλά βασιζόμενος στον Φώτη Τάσσο και τον Γκόβα (22 π.) πήρε ένα «ροζ φύλλο», που ενδέχεται να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, ενόψει της συνέχειας και την εκπλήρωση των στόχων των «πορτοκαλί». Ο Βολιώτης σέντερ ήταν θετικότατος, καθώς πέτυχε 16 πόντους, δίνοντας τις απαραίτητες επιθετικές ανάσες στην ομάδα του, όταν η Αγιά διατηρούσε το προβάδισμα στο σκορ.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του με τους γηπεδούχους να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα, αλλά την ομάδα του Αγρινίου να είναι διαρκώς κοντά και να “χτυπά” στο τέλος.

15 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα ο Θεοδόσης Γκόβας των φιλοξενουμένων ευστόχησε σε βολή και ισοφάρισε 75 - 75. Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μήτσου έκλεψε τη μπάλα και πάσαρε στο Γκόβα που με καλάθι δύο πόντων έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, με 77 – 75. Στα οχτώ δευτερόλεπτα ο Κόμματος αστόχησε σε σουτ τριών πόντων και με δύο βολές πάλι ο Θεοδόσης Γκόβας διαμόρφωσε το τελικό 79 - 75 υπέρ του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου.

 

Συνέχεια, λοιπόν, στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις για τον Φώτη Τάσσο, που εβδομάδα με εβδομάδα δικαιώνει τους ιθύνοντες του Αγρινίου, που τον εμπιστεύτηκαν και τον απέκτησαν από την Νίκη Βόλου της Α1 ΕΣΚΑΘ.