noodles volos banner

Με έναν απόντα στη Νίκαια η Ανάληψη

Με μία μόλις απουσία προετοιμάζεται η Ανάληψη, ενόψει της αυριανής (15/10, 17:00) αναμέτρησης κόντρα στο Δίλοφο, στο κλειστό «Ιωάννης Πατάκης» της Νίκαιας, για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βλιώρας δεν υπολογίζει τον νεαρό Κετσεντζή, ο οποίος θα βρίσκεται εκτός Βόλου. Ο φοιτητής, που αγωνίζεται στη θέση του «άσσου» συμμετείχε κανονικά σε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας, αλλά θα χρειαστεί να βρεθεί στην Αθήνα αύριο, λόγω κάποιων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Αντίθετα, στις προπονήσεις επιστρέφει σήμερα ο νεαρός Κωλέτσης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση μέσα στην εβδομάδα, αλλά πλέον είναι υγιής και θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του τεχνικού του.

Η Ανάληψη θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα στο ΕΑΚ την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, με τους κυανέρυθρους να αναχωρούν αύριο το μεσημέρι (14:00) για τη Νίκαια, με σημείο συνάντησης το Δημαρχείο του Βόλου.

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως και οι ιθύνοντες της Ανάληψης ετοιμάζουν ανακοίνωση – απάντηση σε Νίκη, Ολυμπιακό και Γυμναστικό, στο πλαίσιο της κοινής τους ανακοίνωσης, με αφορμή τη μη συμμετοχή τους στον θεσμό του Κυπέλλου.