noodles volos banner

Χωρίς Καραθάνο συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Με μοναδικό απόντα τον Δημήτρη Καραθάνο συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, αρχής γενησομένης από τον αγώνα του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ το επόμενο Σάββατο.

Ο φόργουορντ των ερυθρολεύκων βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα εκτός Βόλου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και, προφανώς, δεν μπορεί να παρευρίσκεται στις προπονήσεις της ομάδας του, υπό τις οδηγίες του Φώνη Μαυρομιχάλη. Η επιστροφή του υπολογίζεται εντός της επόμενης βδομάδας, προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία και να είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Από 'κει και πέρα, οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν, δίχως περαιτέρω απουσίες, την προετοιμασία τους, η οποία περιλαμβάνει πλέον προπονήσεις μόνο στο Κλειστό Γήπεδο του ΕΑΚ και όχι στο βοηθητικό της Άλλης Μεριάς, καθώς το πρόγραμμα των αερόβιων ασκήσεων ολοκληρώθηκε από την περασμένη εβδομάδα. Πλέον, ο Μαυρομιχάλης στρέφεται στη διαμόρφωση του αγωνιστικού προφίλ της ομάδας του, ενόψει Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, στο οποίο ο Ολυμπιακός ξεκινά το επόμενο Σάββατο, με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αλμυρού, εντός έδρας, ματς που αντιμετωπίζεται ως παιχνίδι πρετοιμασίας. 

Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί, μάλιστα, και κάποιο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα τις επόμενες μέρες, προκειμένου το τεχνικό τιμ των ερυθρολεύκων να δοκιμάσει διάφορα πρόσωπα και σχήματα, ενόψει συνέχειας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως το ρόστερ έχει "κλείσει", με τους ιθύνοντες του συλλόγου να μη σκέφτονται να πραγματοποιήσουν άλλες προσθαφαιρέσεις.

Last modified onFriday, 09 September 2016 19:36