noodles volos banner

"Μπήκε" ο Μπόγδανος, φιλικό με Ίωνα το Σάββατο

Σε "φουλ" ρυθμούς εντάχθηκε στις προπονήσεις της Νίκης Βόλου ο Δημήτρης Μπόγδανος από την προηγούμενη εβδομάδα - Φιλικό με Ίωνα το Σάββατο οι κυανόλευκοι.

Ο έμπειρος φόργουορντ, που αδυνατούσε να συμμετάσχει στις πρώτες προπονήσεις της ομάδας του, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, εντάχθηκε από την προηγούμενη Πέμπτη στην προετοιμασία, συμμετέχοντας κανονικά σε όλο το πρόγραμμα, δίχως να παρουσιάσει κανένα θέμα.

Αντίθετα, ο Λάμπρος Πρέκας δεν έχει στη διάθεσή του, τις τελευταίες ημέρες, κάποιους από τους νεαρότερους καλαθοσφαιριστές, λόγω των φοιτητικών τους υποχρεώσεων, με την ομάδα να παρουσιάζεται στις προπονήσεις απολύτως πλήρης, μετά τις 15 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζουμε πως η προετοιμασία συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς, ενώ σιγά - σιγά η ομάδα περνά στο στάδιο δομής του αγωνιστικού προφίλ, ενόψει επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, αρχής γενησομένης από το παιχνίδι του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, με αντίπαλο τον Κένταυρο Ζαγοράς στις 17 Σεπτεμβρίου.

Σ' αυτό το πλαίσιο, οι κυανόλευκοι θα δώσουν το Σάββατο φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα, με αντίπαλο τον Ίωνα του Άγη Τζούμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας στις 17:00. Αφενός, αυτό το φιλικό είναι μία καλή ευκαιρία των καλαθοσφαιριστών των δύο ομάδων να "ξεμουδιάσουν" από τις καθημερινές προπονήσεις, αφετέρου είναι ένα τεστ, μέσω του οποίου Πρέκας και Τζούμας θα δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και πρόσωπα, ενόψει κυπέλλου και πρωταθλήματος.

 

Last modified onThursday, 08 September 2016 20:49