noodles volos banner

Ετοιμάζει φάκελο για Α1 η Δόξα Λευκάδας

Έτοιμοι για την Α1 είναι οι διοικούντες στη Δόξα Λευκάδας, που ετοιμάζουν φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να τον καταθέσουν στην ομοσπονδία, ούτως ώστε να είναι αυτοί που θα πάρουν τη θέση που άφησε η Κηφισιά. Θα υπάρξει ραντεβού με τους ανθρώπους του Δήμου προκειμένου να γίνουν όλα όσα χρειάζονται στο κλειστό γυμναστήριο.

Ο κόσμος της Λευκάδας, ο οποίος ανυπομονεί να δει τι θα γίνει, και η διοίκηση είναι “ζεστοί” για την πρόκληση της Α1, που θα είναι κάτι ιστορικό για την ομάδα και το νησί της Λευκάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπεται να αλλαχθούν όλα στο γήπεδο, καθώς οι απαιτήσεις της Α1 είναι αρκετά μεγάλες. Θα μπουν νέες μπασκέτες, θα μεγαλώσει η χωρητικότητα του γηπέδου, με νέα κομμάτια εξέδρας, θα γίνουν νέα δημοσιογραφικά.

Οι προηγούμενες μέρες είχαν πολύ τρέξιμο για τον πρόεδρο, Σταύρο Κουκουμπρή, που έχει πάρει στις πλάτες του το θέμα της Α1, ενώ και οι υπόλοιπες μέρες που έρχονται είναι εξίσου σημαντικές καθώς πλησιάζουμε στην τελική ευθεία.

 Στις 5 Σεπτεμβρίου βγαίνει η απόφαση για το πoια ομάδα θα είναι στη Basket League, μία μέρα μετά τις εκλογές της ΕΟΚ, και η Δόξα πρέπει να είναι έτοιμη για αυτή την πρόκληση.

πηγή: llefkadasportnews.gr