noodles volos banner

Έξι ομάδες διεκδικούν την wild card στην Α1

Η Κηφισιά δε θα αγωνιστεί στην Basket League, λόγω οικονομικής αδυναμίας, αλλά όπως όλα δείχνουν, η ομάδα που θα την αντικαταστήσει, δε θα γίνει γνωστή πριν τις 5 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι έξι ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ, θα συμπεριληφθούν στη διαδικασία για την wild card που θα δοθεί. Οι ομάδες αυτές είναι οι Πανιώνιος, Ηρακλής, Δόξα Λευκάδας, Αρκαδικός, Ηράκλειο και Καβάλα.

Η πενταμελής επιτροπή (2 μέλη από ΕΣΑΚΕ και 3 από ΕΟΚ) θα εξετάσει τους φακέλους των ομάδων και θα αποφασίσει, σε συνεδρίαση που είναι προγραμματισμένη για την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, καθώς απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα δικαιολογητικά των φακέλων υποψηφιότητας.

Η ΕΟΚ έχει προκηρύξει εκλογές για τις 04/09 και αμέσως μετά θα ανακοινώσει την ομάδα που θα συμμετέχει στην Α1. Απορίας άξιον, βέβαια, αποτελεί τι προγραμματισμό θα κάνουν μέχρι τότε οι έξι ομάδες, οι οποίες ουσιαστικά δε θα γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν.

Οι έξι διεκδικητές της πρόσκλησης, ήδη έχουν ενημερώσει ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία να ολοκληρώσουν τους φακέλους τους με τα προαπαιτούμενα.

Πηγή: gazzettta.gr