noodles volos banner

Η ΕΠΣΘ ...απειλεί τη Γ' Εθνική

Η ΕΠΣΘ ...απειλεί τη Γ' Εθνική και ένα ντέρμπι... είναι ο τίτλος των προημιτελικών του Κυπέλλου την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου. Αύριο θα γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα προκριθούν στην τετράδα της διοργάνωσης. Ας δούμε τους αγώνες.

Στις 09:30, η Σκιάθος υποδέχεται τη Νίκη Βόλου. Με επιπλέον κίνητρο οι γηπεδούχοι, με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους οι φιλοξενούμενοι που για πρώτη φορά επισκέπτονται το νησί για επίσημο αγώνα και έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Στις 14:30 οι άλλες τρεις αναμετρήσεις: στη Νέα Αγχίαλο και το Βελεστίνο, οι ομάδες της Γ' Εθνικής που παίζουν στην έδρα τους, αναμένεται να συναντήσουν σθεναρή αντίσταση. Ο Πύρασος υποδέχεται την ΑΕ Διμηνίου και ο Ρήγας Φεραίος τον ΓΣ Αλμυρού. Με μία ισοπαλία και επτά νίκες στην Α' Τοπική ο σύλλογος του Διμηνίου, με οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς αυτός του Αλμυρού. Οι κυπελλούχοι ΕΠΣΘ της περασμένης περιόδου (ΑΕΔ) και οι πρωταθλητές (ΓΣΑ) ...εγείρουν σοβαρές ενστάσεις για τη νίκη και θέλουν να πανηγυρίσουν σημαντική πρόκριση. Ο μοναδικός προημιτελικός με μονομάχους από την ίδια κατηγορία είναι αυτός που θα γίνει στο Στεφανοβίκειο ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Απόλλωνα, ένα τοπικό ντέρμπι με ιδιαιτερότητες και δυνατές ομάδες του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΘ.
Για να φθάσουν στα προημιτελικά, η Σκιάθος απέκλεισε με 2-1 τη Σκόπελο (εντός) και 2-0 τον Άρη Μελισσατίκων (εντός), η Νίκη Βόλου 1-0 τον Σαρακηνό (εκτός) και 3-0 την Αγχίαλο (εντός), ο Πύρασος 3-0 τον Αίαντα (εκτός) και 3-0 τον Θησέα (εκτός), η ΑΕ Διμηνίου 2-0 τον Άθλο (εκτός) και 4-1 τη Δήμητρα (εντός), ο Ρήγας Φεραίος 4-1 την ΑΕ 2002 (εκτός) και 5-0 τους Μυρμιδόνες (εκτός), ο ΓΣ Αλμυρού 8-0 τον Τοξότη (εντός) και 2-0 τις Μικροθήβες (εκτός), ο Διαγόρας 3-1 τον Πρωτεσίλαο (εκτός) και 2-0 τη Δάφνη (εκτός) και τέλος, ο Απόλλων 2-0 τον Πηλέα (εκτός).