noodles volos banner

Με ντέρμπι η 3η αγωνιστική της Α' Τοπικής

 

Ντέρμπι περιλαμβάνει η 3η αγωνιστική και στους δύο ομίλους της Α' ΕΠΣΘ που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό το Σαββατοκύριακο από τους φίλους του τοπικού ποδοσφαίρου. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα.

 

Στον 1ο όμιλο της κατηγορίας, το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι σίγουρα αυτό ανάμεσα στην ΑΕ Διμηνίου και τον Ηρακλή, δύο ομάδες που έχουν στόχο την κατάκτηση του τίτλου και ξεκίνησαν καλά τη σεζόν. Οι γηπεδούχοι είναι στους 4 βαθμούς έχοντας βγάλει πιο δύσκολο πρόγραμμα με Θησέα, Σκιάθο, οι "κυανόλευκοι" έχουν δύο στα δύο με εύκολες νίκες και εννιά γκολ. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής και ύστερα από πολλά χρόνια, έχουμε σέντρα στις 14:00 σε αγώνα πρωταθλήματος ημέρα Σάββατο. Η Αγία Παρασκευή υποδέχεται τον Σαρακηνό σε τοπικό ντέρμπι που πάντα είναι ιδιαίτερο. Από τη μία, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ιδανικό ξεκίνημα με δύο τρίποντα, από την άλλη οι "ροσονέρι" θέλουν τη νίκη για να ρεφάρουν από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. 
Δεύτερη συνεχόμενη έξοδος για τον Μαγνησιακό στην έδρα της ΑΕ 2002, ενώ το πρωί της Κυριακής, παίζουν Πανιώνιος-Δάφνη που βρίσκονται στην τελευταία θέση με ένα βαθμό, ο Θησέας υποδέχεται στην Αγριά τον Πηλέα και θέλει να πάρει το τρίποντο στο γήπεδό του μετά την εντός έδρας ήττα που προηγήθηκε, ενώ ο Άρης Μελισσατίκων φιλοξενεί τη Σκιάθο και στόχο τη νίκη για να βλέπει ψηλότερα βαθμολογικά...
Στο 2ο όμιλο, ο ΓΣ Αλμυρού έχει την πρώτη του έξοδο στη σεζόν και είναι το φαβορί κόντρα στους Μυρμιδόνες που ωστόσο δεν αποτελούν εύκολο αντίπαλο. Ο Απόλλων Καναλίων ο οποίος μετράει δύο νίκες, κοντράρεται με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου σε ένα ντέρμπι από τα παλιά... ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες που αναμένεται να έχουν καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Η Δήμητρα αναζητάει την πρώτη της νίκη με αντίπαλο τον Αχιλλέα, ενώ ο Πρωτεσίλαος παίζει στον Πτελεό κόντρα στη Σκόπελο. Αυτοί οι τέσσερις αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή. Το πρόγραμμα όμως του ομίλου περιλαμβάνει και δύο ματς την προηγούμενη ημέρα: στις Μικροθήβες, η τοπική ΕΜΑ θέλει να πανηγυρίσει κόντρα στον Αίαντα, ενώ στο Στάδιο "Αθ. Ραγάζος", ο ουραγός Άθλος θα αγωνιστεί με την Αγχίαλο που ξεκίνησε καλά.

Last modified onThursday, 19 November 2015 10:30